GumowyJohn Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Witam Chciałem zapytać użytkowników niniejszego forum jakie najlepsze znają sterowniki do mojej karty graficznej, bo wiem że te najnowsze uniwersalne są robione pod kątem tych nowszych kart i w wyniku tego mojej słabej mało dają. Miło by mi było jakby ktoś tu mi pomógł. B) a teraz wersja dla młódszych Yo nigga ziomsy Szukam jakichś wyjechanych sterowników do mojego Gf5200. Jak jakiś ziomuś wie coś na ten temat i to niech tu coś napisze. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) z tymi sterownikami to różnie bywa, ja np. zakupiłem sobie fx 5200 sparkle i co się okazało? że ta karta poprawnie działa tylko ze sterownikami 77.76 jakiekolwiek inne powodowały resety albo zawieszanie się kompa :? to się dopiero zdziwiłem :P w zasadzie to ten fx to nie sobie tylko kuzyniakowi ale nie zmienia to faktu powyższego Edytowane 19 Września 2005 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 mialem osobicie gef2mx/gef3/gef4ti i zawsze do gier ! najlpesze byly najnowsze sterowniki, tosamo sie tyczy raczej FX-ów, przynajmniej tak jest na FX-ie 5200 128bit u brata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumowyJohn Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) :-P Dzieki za pomoc Witam!! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1172#download Powiem tak, na innych płakałem na tych mam bana non stop!! Wszystko chula jak złoto, zaznaczam, że u mnie, ale polecam!! Pozdro! Było coś takiego w temacie które drivery są najlepsze. zciągnołem z tego linka zainstalowałem i karta pracuje 10% lepiej w porównaniu do standardowej wersji strowników 78.01 wg. 3dmarka03 i mnie :) B) B) Edytowane 21 Września 2005 przez GumowyJohn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 jakiś czas temu miałem fx 5200 i z tego co pamiętam najlepiej działał na omegach 53.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...