Skocz do zawartości
vice

Niesprawdz. Venice 3k? Czy Sprawdz Winchester 3k?

Rekomendowane odpowiedzi

Hm..to nie jest żaden select, i bardzo wątpie aby przekroczył granice 2500MHz.Ja osobiście by go nie brał

Chyba się nie sugerowałeś opisem aukcji :lol:

Venice nowka NO selekt 450zl na allegro

pisałeś że no select :wink:

Edytowane przez Gemmy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdania sa podzielone ale dla tych ktorzy mysla nad zakupem Venice za 450zl na allegro ..... :

kreca sie srednio do 2500-2550 :-|

============================

ktos ma uzywanego Venice chetnie kupie

============================

Edytowane przez vice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pochodz po sklepach i sie popytaj o wersje z 16 lub 17 tygodnia. Czasami sie zdaza ze 1 sztuka sie zapodziala, np moj procek :> wszedziej uz byly w sprzedazy tylko 21, 22 tydzien a ja znalazlem przypadkiem z 17 :> i smiga jak w podpisie, nie jest to select wiec chodzi jak prawie kazdy z 17 tygodnia. do 2790 na 1,45V a potem juz schodzy, 2853 potrzebuje juz 1,62V.

PS: moze Piter ma jakies jeszcze selekty ale padaki ;) zalezy ile chcesz wydac, bo np za 625 bedziesz mogl kupic u ibiza opterona 144, ktory troche smierdzi San Diego

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli 450zl <_< ciezko bedzie cos pozadnego wyrwac, to moze lepiej kup tego Winiego co smiga na 2500mhz.

Nie wiem co robisz na codzien, ale mi naprzyklad starcza w zupelnosci 2Ghz, proc smiga mi tak na codzien, 24h na dobe 7 dni w tygodniu non stop i nie ma problemow z przegladaniem netu, filmami muza, i czasami MAxPaynem2 ( 1280x1024 wszystko max, zero przycinek ). Wszystko zalezy do czego bedziesz uzywal kompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poniewaz sprzedalem NF7 i bartonka 2500 w dobrej cenie, nie ma senu a zebym kupowal to samo, myslalem nad s.754 i dlugo sie nie zastanawialem, wyszlo na .939 kazdy taki sprzet juz mnie zadowala z drugiej strony nie chce wymieniac procka za szybko (i stracic duzo) bo ludzie beda wolec Venice,a teraz juz chodzi nastepny model....

Moze inaczej , za ile na dzien dzisiejszy mozna sprzedac Winchestera 3000(Box) + gwara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi