vice Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Mam mozliwosc zakupu Winchestera za 400zl lata na 2500mhz i to nie jest max Venice nowka no selekt 450zl na allegro Co wybrac zaryzykowac i brac Venice ? czy spradzonego proca Edytowane 15 Września 2005 przez vice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Czy ktos ruszy palce i poradzi? ten Venice z allegro to 32 tydzien.... oferowany winchester lata 2500-2600mhz Edytowane 15 Września 2005 przez vice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 masz takie coś jak edycja postu i na górze jest o venice wątek, wystarczy poczytać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 masz takie coś jak edycja postu i na górze jest o venice wątek, wystarczy poczytać ... 1651038[/snapback] Czytam , czytam , a jednoznacznie nikt nie powie co mam zrobic ? bardzo bym prosil... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wszystko zależy od Ciebie tego czego oczekujesz od procesora... Jak ja bym miał już coś brać to bym poszukał selekcjonowanego venice'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) mamy zgadywać ile idzie ten select z 32 tyg.-jak leci powyżej 2600MHz choć wątpie ,to odpowiedź jest chyba oczywista podaj linka do tej aukcji Edytowane 15 Września 2005 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63908103 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Hm..to nie jest żaden select, i bardzo wątpie aby przekroczył granice 2500MHz.Ja osobiście by go nie brał Chyba się nie sugerowałeś opisem aukcji :lol: Venice nowka NO selekt 450zl na allegro pisałeś że no select :wink: Edytowane 15 Września 2005 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 tak pisalem dokladnie nie selekcjonowany. ok podjalem decyzje szukam innego proca :rolleyes: thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Venice nie jest w niczym lepszy - bierz Winchestera, jeśli masz go sprawdzonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Winch bylby ok tym bardziej cena spox.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) zdania sa podzielone ale dla tych ktorzy mysla nad zakupem Venice za 450zl na allegro ..... : kreca sie srednio do 2500-2550 :-| ============================ ktos ma uzywanego Venice chetnie kupie ============================ Edytowane 16 Września 2005 przez vice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) pochodz po sklepach i sie popytaj o wersje z 16 lub 17 tygodnia. Czasami sie zdaza ze 1 sztuka sie zapodziala, np moj procek :> wszedziej uz byly w sprzedazy tylko 21, 22 tydzien a ja znalazlem przypadkiem z 17 :> i smiga jak w podpisie, nie jest to select wiec chodzi jak prawie kazdy z 17 tygodnia. do 2790 na 1,45V a potem juz schodzy, 2853 potrzebuje juz 1,62V. PS: moze Piter ma jakies jeszcze selekty ale padaki ;) zalezy ile chcesz wydac, bo np za 625 bedziesz mogl kupic u ibiza opterona 144, ktory troche smierdzi San Diego Edytowane 16 Września 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Niestety pas zacisniety mozliwiej jak mozna finansowo , zostaja mi tylko fora lub allegro, w sklepie nie licze na dobre ceny , czeka jeszcze mnie zmiana zasilacza Edytowane 16 Września 2005 przez vice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 czyli 450zl <_< ciezko bedzie cos pozadnego wyrwac, to moze lepiej kup tego Winiego co smiga na 2500mhz. Nie wiem co robisz na codzien, ale mi naprzyklad starcza w zupelnosci 2Ghz, proc smiga mi tak na codzien, 24h na dobe 7 dni w tygodniu non stop i nie ma problemow z przegladaniem netu, filmami muza, i czasami MAxPaynem2 ( 1280x1024 wszystko max, zero przycinek ). Wszystko zalezy do czego bedziesz uzywal kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Poniewaz sprzedalem NF7 i bartonka 2500 w dobrej cenie, nie ma senu a zebym kupowal to samo, myslalem nad s.754 i dlugo sie nie zastanawialem, wyszlo na .939 kazdy taki sprzet juz mnie zadowala z drugiej strony nie chce wymieniac procka za szybko (i stracic duzo) bo ludzie beda wolec Venice,a teraz juz chodzi nastepny model.... Moze inaczej , za ile na dzien dzisiejszy mozna sprzedac Winchestera 3000(Box) + gwara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) :google: Edytowane 16 Września 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...