skinny500 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Lista poprawek które wprowadzi patch 0.5 jest tutaj - LINK. Wielkie zmiany powinien przynieść Patch 1, który ma się ukazać w grudniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Pogralem na razie do 18lvl guarda i gra ma niesamowita ilosci bugow poczawszy od niemozliwosci zobaczenia swojego kompana w grze w party (fizycznie jest, ale go nie widac), poprzez blokowanie sie mobow i dronow skonczywszy na memore leak i w rezultacie po 1-2h gry pamiec 2gb sie zapelnia i gra crasciach!e z radosnym bledem, ze windowsowi skonczyla sie pamiec. :D Dawno juz nie widzialem takiej ilosci niedorobek, gierka dopiero wskoczyla w status patcha 0.5, czyli caly czas jedziemy tak jakby na platnej becie, bo devsi testuja sobie na nas i w rezultacie koncza dopiero swoj produkt... No dobra pora teraz na troche plusow, jednak takie cos tutaj jest. ;] Gierka jest na prawde wciagajaca, nie sadzilem, ze ten tytul utrzyma mnie przy monitorze dluzej niz kilka godzin. Widac maczane palce panow od diablo, spora ilosc fajnych bajerow jak ulepszanie broni w kuzni, aplikowanie ulepszen itp. , rozkladanie na skladniki przedmiotow. Tylko troche mnie razi ta niesamowita ilosc wypadajacych przedmiotow koloru niebieskiego i zielonego... w czasie jednej gry potrafilo tez wypasc kilka elitarnych przedmiotow (odpowiednikow z diablo unikalnych), gdzie w diable byly one na prawde na wage zlota i docenialo sie ich obecnosc, tutaj sa strasznie pospolite, nieraz nagrody za questy sa przedmiotami legendarnymi, dla mnie troche to psuje klimat, bo za latwo sie takie cos dostaje. Kolejna sprawa, szkoda, ze tak mala wage przywiazali do gry w druzynie, majac obecnie ten 18lvl bylem w stanie caly czas solowac, wolalbym, zeby bylo wieksze utrudnienie i w rezultacie must have team play. Czekam na patcha 1.0 i poprawe w dzialaniu gry, mechanice i poprawe tej ogromnej ilosci bledow, bo na prawde jest co poprawiac. Nawet taki denerwujacy szczegol jak niezapamietywanie nazwy konta przy logowaniu online, dla mnie podstawowa rzecz a widac devsi o tym zapomnieli. Mimo to na razie zostaje przy gierce i ostro katuje (nieraz sie zapominam i w nocy uswiadamiam sobie, ze rano do pracy :D - to chyba cos znaczy). No i takie male pytanko, nicki graczy koloru zlotego do subsi, czy elite/hc mode ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Kolor taki żółto-słoty to elite playerzy. Co do ilości bugów to nie sposób się nie zgodzić. Ważne że patch 1.0 będzie już w grudniu, a przed nim jeszcze na pewno będzie 0.6 i 0.7. tylko troche mnie razi ta niesamowita ilosc wypadajacych przedmiotow koloru niebieskiego i zielonego... w czasie jednej gry potrafilo tez wypasc kilka elitarnych przedmiotow (odpowiednikow z diablo unikalnych)Tutaj się nie zgodzę. W diablo wypadało więcej magicznych przedmiotów. Przede wszystim elitarny to nie jest odpowiednik unikatu z diablo. Unikat w HGL ma 5 gwiazdek, elitarny ma 3 gwiazdki. Poza tym dopiero przemioty niebieskie jest sens przyrównywać do magicznych z diablo, bo zielone w HGL są kiepskie i mają mało właściwości. Edytowane 27 Listopada 2007 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Mi ostatnio wypadł niebieski karabin (postać 12 lvl) ze skilem z 30 poziomu(napalm od inzyniera) a co lepsze przy moim poziomie mogę go używać :blink: a że inżynierem gram to nie nażekam :) Tyle że się zastanawiam czy to zabugowana broń czy po prostu w tej grze można wylosować broń ze skilem 30lvl? Edytowane 27 Listopada 2007 przez Ulv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Można, to raczej nie bug. Z resztą w takich grach i tak liczą się tylko postacie z max lvl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Kolor taki żółto-słoty to elite playerzy. Co do ilości bugów to nie sposób się nie zgodzić. Ważne że patch 1.0 będzie już w grudniu, a przed nim jeszcze na pewno będzie 0.6 i 0.7. Tutaj się nie zgodzę. W diablo wypadało więcej magicznych przedmiotów. Przede wszystim elitarny to nie jest odpowiednik unikatu z diablo. Unikat w HGL ma 5 gwiazdek, elitarny ma 3 gwiazdki. Poza tym dopiero przemioty niebieskie jest sens przyrównywać do magicznych z diablo, bo zielone w HGL są kiepskie i mają mało właściwości. W takim razie musze poczytac wiki hgl, bo bylem przekonany, ze te zlote to unikaty. Zatem jest jeszcze cos miedzy legendary a unique z 4 gwiazdkami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Póki co nie ma itemów z 4 gwiazdkami. Nieoficjalnie mówi się, że to będą przedmioty setowe, które moga zostać wprowadzone w przyszłości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 No i wyszedl patchyk 0.6, nie wywala juz bladu o przepelnieniu mem, w party sie wszyscy widza, czyli najuporczywsze bledy poprawione. ;] Kiedy bedzie dodany AH, w 1.0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 No podobno miał być właśnie w tym 1.0 tyle że to nic pewnego. I niektórzy twierdzą że może być tylko dla subscribers-ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 No podobno miał być właśnie w tym 1.0 tyle że to nic pewnego. I niektórzy twierdzą że może być tylko dla subscribers-ów. Wg. rozpiski na stronie ma byc dla wszystkich. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Wygrzebuję: gra ktoś w H:L? Gra jest już chwilę na rynku i jestem ciekaw jak się sprawuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Przeszedlem guardem, odblokowalem elite i mi sie nie chce grac, bo nie ma po co i sensu drugi raz przechodzic to samo. ;] Czyli gra na raz, w dodatku caly czas solowalem, gra nie wymagala party to i nie bylo motywacji do tworzenia... ;< Subs to porazka, nic nie oferuja a chca brac kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Czyli co? Nie ma żadnego porządnego H&S? Gram trochę w H:L i faktycznie takie jakieś. Pograć można, ale żeby na wyższych poziomach jak w Diablo? Chyba nie. Może polecicie jakiś fajny h&s? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Może Mythos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Tez sie szybko nudzi. ;] Jesli nie ma byc koniecznie mmo, tylko moze byc do multi to polecam titan quest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Titan przeleźnięty. Ściągnąłem demko Legend: Hand of God. Podobno do baczność!! DIABLO 3 spocznij!! nie będzie lepszej. Obaczym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) I jak wrazenia? Bo tez szukam jakiegos H&S do multi. Edytowane 22 Lutego 2008 przez ghort Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Po demku mogę powiedzieć, że może być wypas. Tylko to niemieckie demko i mnie jakoś tak jak po obuchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Na 8800gs pogram w 1280x1024? Bo na 7300 to nawet nie zagłębiam się w ten tytuł, a zapowiada się całkiem fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Na 8800gs pogram w 1280x1024? Bo na 7300 to nawet nie zagłębiam się w ten tytuł, a zapowiada się całkiem fajnie :) Spoko lux. Jak to zapowiada ? Przeciez ta gra juz umarla. :lol2: Polska scena tez ledwo co, zobacz zreszta forum hellgatelondon.pl ... Ta gra sie jaraja jeszcze tylko skosnoocy, leborg szkoda czasu. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Na 8800gs pogram w 1280x1024? Bo na 7300 to nawet nie zagłębiam się w ten tytuł, a zapowiada się całkiem fajnie :) Demo niezle pomykalo na 7600 gt wiec chyba nie bedzie tak zle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 No niestety, pograłem dłużej i ta gra to crap :| Fabuła i klimacik niczego sobie, ale wykonanie koszmarne. Wymęczyłem chyba 10lvl postaci i odpuściłem w końcu. Gra strasznie monotonna, system walki okropny, a ilość baboli przyprawia o ból głowy (i to po wgraniu najnowszych łatek). Graficznie gra bardzo nierówna - okropne tekstury krzyżują się z całkiem nieźle wykonanymi potworkami. Na sprzęcie z podpisu momentami gierka dostawała okropnej czkawki. Na prawdę szkoda, bo mogła powstać całkiem ciekawa gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 No niestety, pograłem dłużej i ta gra to crap :| Fabuła i klimacik niczego sobie, ale wykonanie koszmarne. Wymęczyłem chyba 10lvl postaci i odpuściłem w końcu. Gra strasznie monotonna, system walki okropny, a ilość baboli przyprawia o ból głowy (i to po wgraniu najnowszych łatek). Graficznie gra bardzo nierówna - okropne tekstury krzyżują się z całkiem nieźle wykonanymi potworkami. Na sprzęcie z podpisu momentami gierka dostawała okropnej czkawki. Na prawdę szkoda, bo mogła powstać całkiem ciekawa gra. Gra na teksturach very high zjada ponad 700mb pamięci video, więc dlatego dogrywało. ;] System walki nie jest taki zły, przynajmniej ja nie miałem mu nic do zarzucenia. Niedługo zostanie wydany patch 2.0. Tak jak już kiedyś pisałem w Europie gra się średnio przyjęła w Korei za to hit. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) Wg. mnie ten tytuł aż się prosił o turowy system walki. Bo przy klasie strzelca gra wyglądała jak oblivion z uzi :> Edytowane 9 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Wg. mnie ten tytuł aż się prosił o turowy system walki. Bo przy klasie strzelca gra wyglądała jak oblivion z uzi :> Nie wiem jak Ty, ale ja tylko w MP gram i nie wyobrażam sobie przeniesienia tak dynamicznej gry na system turowy. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Multiplayera nawet nie ruszyłem - nie kręcą mnie już rpg online :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Multiplayera nawet nie ruszyłem - nie kręcą mnie już rpg online :PTo nie jest PRG:P tylko H'n's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Multiplayera nawet nie ruszyłem - nie kręcą mnie już rpg online :P MP to to samo co SP tylko jakby w trybie coop... bo w grupie raźniej. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Kurde... Jakos mnie naszlo na ta gierke... Szkoda ze nie wiem gdzie mam swoja kopie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 I tak serwery już dawno wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...