Skocz do zawartości
jarek38

Wirtualny magnetowid

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki - ale w sieci znalazłem program który bez problemu współpracuje z moją kartą tunera i na dodatek nagrywa w czasie rzeczywistym (można włączyć nagrywanie i np. za dziesięć minut oglądać to co się aktualnie nagrywa. Potrafi nagrywać w pełnym pal-u ! A nie w jakimś malutkim okienku -"Windvr". Działa bezbłędnie tyle że nie można w nim przeprowadzić kompresji do mpeg 4 a jedynie mpeg2. VirtualDub jest może i dobry, ale nie posiada możliwości zaplanowania nagrywania w czasie . TV2000 i BorgTv nie obsługują katr z innym chipem jak 8xx, a moja właśnie ma ten inny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nagrywalem 922x576 25FPS dzwiek max jakosc mp3, obraz Divx 4 lub 5 Na XP1600+ BIV i 512RAM. Jest jakas czeska strona z programami do kart tv ale niestety nei pamietam aktualnie adresu. Bylo tam pare wlasnie typowych magnetowidow tzn ustalalo sie co kiedy nagrywac ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nagrywalem 922x576 25FPS dzwiek max jakosc mp3, obraz Divx 4 lub 5 Na XP1600+ BIV i 512RAM. Jest jakas czeska strona z programami do kart tv ale niestety nei pamietam aktualnie adresu. Bylo tam pare wlasnie typowych magnetowidow tzn ustalalo sie co kiedy nagrywac ma.

Trochę dziwna ta rozdziałka czemu aż tak wysoko przecież Pal ma tylko 7xx na 5xx! Czym przechwytujesz w aż tak wielkiej rozdzielczości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi