jarek38 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Kto zna jakieś programy do nagrywania z kart TV ? Program "Ferro", "Cybervcr" i "winvcr" nie chcą współpracować z moim tunerem (Live View Fly Video 2000). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 A nie znasz Capture Fly Video?Tyle ze niem ma kompresji mreg i 10 minut fimu zajmuje z 1GB :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek38 Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie... Gdyby to był dobry program nie szukałbym innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Pod XP polecam rewelacyjny iuVCR- chociaż z drugiej strony to same złe rzeczy słyszałem o Live View. Programik niestety nie jest za darmochę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Ja nagrywam BorgTV, pozatym ATV2000 i VirtualDub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek38 Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Dzięki - ale w sieci znalazłem program który bez problemu współpracuje z moją kartą tunera i na dodatek nagrywa w czasie rzeczywistym (można włączyć nagrywanie i np. za dziesięć minut oglądać to co się aktualnie nagrywa. Potrafi nagrywać w pełnym pal-u ! A nie w jakimś malutkim okienku -"Windvr". Działa bezbłędnie tyle że nie można w nim przeprowadzić kompresji do mpeg 4 a jedynie mpeg2. VirtualDub jest może i dobry, ale nie posiada możliwości zaplanowania nagrywania w czasie . TV2000 i BorgTv nie obsługują katr z innym chipem jak 8xx, a moja właśnie ma ten inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Pochwal się co to za program, jaki masz procesor, jakiej kompresji używasz do nagrywania w locie i w jaki sposób kodowane kolory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja nagrywalem 922x576 25FPS dzwiek max jakosc mp3, obraz Divx 4 lub 5 Na XP1600+ BIV i 512RAM. Jest jakas czeska strona z programami do kart tv ale niestety nei pamietam aktualnie adresu. Bylo tam pare wlasnie typowych magnetowidow tzn ustalalo sie co kiedy nagrywac ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja nagrywalem 922x576 25FPS dzwiek max jakosc mp3, obraz Divx 4 lub 5 Na XP1600+ BIV i 512RAM. Jest jakas czeska strona z programami do kart tv ale niestety nei pamietam aktualnie adresu. Bylo tam pare wlasnie typowych magnetowidow tzn ustalalo sie co kiedy nagrywac ma.Trochę dziwna ta rozdziałka czemu aż tak wysoko przecież Pal ma tylko 7xx na 5xx! Czym przechwytujesz w aż tak wielkiej rozdzielczości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...