Dj Galaxy Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Mam taki mały problem, otuż jak procek jest wykorzystywany powyżej 90% to przycina mi się muzyka w winampie. Nigdy mi się tak nie działo, co to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 ja tam kiedys tez takie cos mialem a ze nie chcialo mi sie meczyc to wcisnalem ctrl+alt+deletei ustawilem winampa na najwyzszy priorytet..teraz moge puszczac prime95 i sluchac winampa i nic sie nie przycina :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 W ustawieniach winampa znajdz pozycje plugins->outpot-> direct sound outpot-> zaznacz Allow hardware acceleration, moze pomoze, napisz czy karte masz na plycie czy osobno, jak osobno moze masz zle przydzielone przerywania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj Galaxy Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 W ustawieniach winampa znajdz pozycje plugins->outpot-> direct sound outpot-> zaznacz Allow hardware acceleration, moze pomoze, napisz czy karte masz na plycie czy osobno, jak osobno moze masz zle przydzielone przerywania... 1651381[/snapback] Zwiększyłen ten priorytet i pomogło ;) P.S: A dziwiekowke mam na płycie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...