DragonKB Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Po podłączeniu aparatu NIKON COOLPIX 7900 do komputera nie mogę dostać się do zdjęć na nim zgromadzonych. Pojawia się tylko ikonka bezpiecznego usuwania sprzętu ale nie pojawia się w moim komputerze dodatkowy wymienny dysk. Jak dostać się do tych zdjęć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Ufff...do kazdego aparatu dołaczane jest oprogramowanie do zrzucania zdjec na dysk, po podłaczeniu kabla usb do kompa w moj komputer powinien pojawic sie naped aparatu a pozniej kreator zrzucania zdjec (czy jakos tak)...przynajmniej tak jest z canonami, ale pewnie z twoim aparatem tez.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonKB Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Na komputerze w domu dostaje się bez instalowania oprogramowania z dołączonej płyty do aparatu. W pracy nie mogę, a płyt nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...