ArthJ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Od niedawna jestem na forum i tak patrze ze z ludzmi z Poznania (pochodze z Konina) jak i z Konina jest slabo... Albo jestem slepy albo tak jest... POZNAN wzywam do odpowiedzi...idziemy na browek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ja mieszkam teraz w poznaniu powiedz gdzie i kiedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 no ja niby przyznaje się do Poznania :) ale gdybym jeszcze miał czas :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 No rzeczywiście was dużo ;). Z miasteczka Szczytno jest aż 2! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Poznań rulez :wink: - pracka Swarzędz rulez :wink: - tam mieszkam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 a ja z poznania !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 i ja też z Poznania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ja jestem z okolic Poznania.... mam do niego tylko 100km :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 no to trza sie spotkac...co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ja jestem z okolic Poznania.... mam do niego tylko 100km :D No a ja gdzieś tylko 250 no moze 300 km :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ja też jestem z Poznania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 to kiedy i gdzie na browara (moze byc cos mocniejszego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ja tez jestem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ja rowniez jestem z Poznania ...no prawie :D Ja proponuje na Browarka na Stary 8) co wy na to??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalniemi Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 no to paru poznaniaków jest na forum, ja tez... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 No to widze ze nie jestem sam ;) Piszcie kiedy Wam pasuje to sie stykniem i na browek pojdziemy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 proponuje w piatek chyba bedzie wszystkim pasowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Siema Ziomy, Mieszkam w P-niu bo to miasto dało mi chleb (pracę) 8) ale pochodzę z jednego wygnajewa...100km od P-nia. A co do browca to jestem za. Może Czerwona Apteka na Starym ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 a ja pochodze z Konina a mieszkam w GDYNI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 a ja pochodze z Konina a mieszkam w GDYNI :Da z ktorego osiedla jestes? ja z V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 a ja pochodze z Konina a mieszkam w GDYNI :Da z ktorego osiedla jestes? ja z V :) tzn. piatkowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 a ja pochodze z Konina a mieszkam w GDYNI :Da z ktorego osiedla jestes? ja z V :) tzn. piatkowo hehe w sumie to tak - w Poznaniu z piatkowa a w Koninie z piatego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 a ja pochodze z Konina a mieszkam w GDYNI :Da z ktorego osiedla jestes? ja z V :)jezeli ul. ZAKOLE zalicza sie do V to jestem z V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 a ja pochodze z Konina a mieszkam w GDYNI :Da z ktorego osiedla jestes? ja z V :)jezeli ul. ZAKOLE zalicza sie do V to jestem z V :)eeno bueno - ja z Okolnej :) a chodziles do II LO ? Bo jakas mi znana Twoja ksywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 tez jestem z poznania..... ale wole wrocek ostatnio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 i ja również uczę się w Poznaniu............, jakbyście coś planowali- dajcie znać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 eeno bueno - ja z Okolnej :) a chodziles do II LO ? Bo jakas mi znana Twoja ksywa...ekhm no nie do konca pochodze z konina = urodzilem sie w koninie :) mieszkam w gdyni = mieszkam w gdyni :) przeprowadzilem sie z konina jak mialem hmm 0,5 roq :D ale mieszkalem na ul.zakole gdzie do dzis mieszka moj dziadek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 i ja również uczę się w Poznaniu............, jakbyście coś planowali- dajcie znać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ok chlopaki... to kiedy? Mi pasuje bardzo czwartek (w piatek na mikolaja jade do chaty po kase ;)) gdzie chcecie i kiedy chcecie - najlepiej w jakims wszystkim znanym miejscu a potem na piwko do knajpki... co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 moze pod ratuszem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...