sebasw Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 windows XP professional jak włączyć klawisze funkcyjne ? czyli Fn + .... działa tylko wł/ wył. klawiatury numerycznej i nic więcej :( instalowalem Hot Key for Display Devices nie wiem, co jeszcze spróbować. Jak to diabelstwo uruchomić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Zainstaluj Common Module :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 sorki, prosze jasniej.... ja od zawsze uzywalem tlyko Delli .... skad to zassac i co to ? jakis programik do aktualizacji driverow, czy do obslugi tych klawiszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi....jsp?service=EU tu znajdziesz wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 sprobuj kliknac 5x shift (przynajmniej tak u mnie jest) a poznieji sie pobaw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 oka, w poniedziałem dalsza zabawa. Powiedzcie mi jedno.... z notebookiem bylo DVD z windowsem i orygininalnymi aplikacjami, wiec chcialem z niego zainstalowac wszystko i napewno by szlo (nie moge jednak inst. tamtego windowsa, bo znajomy chce miec innego). Jednak podczas proby autoodtwarzania plyty pisze, ze nie mam uprawnien do otwierania tego DVD ... loguje sie jako administrator i to samo :/ na innym kompie plyta dziala pieknie. Co jest ? (nienawidz winshitow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Common module i WSZYSTKO DZIALA !!! Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) Dziwna sprawa z tym common module bo jak go nie masz to nie wykrywa zainstalowanej wersji biosu i dlatego sterowniki nie działają :) Co do zmiany klawisza alt jak ktos kiedys pisal, potrzebny jest program keyremap, jak bede mial troche czasu to go poszukam :) Edytowane 19 Września 2005 przez gorbaczof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert101 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) yyyyy..... a skad wziąć te Common module?? na stronie toshiby tego nie widze lipa :mur: Edytowane 23 Września 2005 przez hubert101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Link podany wyzej. W niektorych modelach nie trzeba go instalowac (np moja stara Toshiba M35 nie potrzebowala ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert101 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Jeszcze raz poszukałem i udalo sie. Tylko mam pytanie ja mam satellite a65 a ten bajer jest do satellite a40, nic sie nie "popsuje" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 pewnie laptop się spali.... :-o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert101 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Na szczescie sie nie spalil ufff.. ale dalej klawisze funkcyjne nie dzialaja zreszta moza bylo sie spodziewac skoro nie bylo tego common modules do sciagniecia w plikach do a65. Wiecie moze w czym nadal jest problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Zainstalowales Power Saver, Hotkey Utilitys for Display Devices. Jak nie dziala to BIOS Update i jak nie bedzie sie chcial zaktualizowac to pokaze w czym problem i czego brakuje (tak dowiedzialem sie ze musze miec common module :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert101 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 No to mam problem bo ani Power Saver ani Hotkey Utilitys for Display Devices nie chca sie zainstalowac, wyskakuja tylko bledy :mad: Mam tez ten sam problem co Sebasw plyta dvd dostarczona razem z laptopem nie chce dzialac wyskakuje tylko ze nie mam uprawnien. Czyżby zabezpiecznia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Sprobuj aktualizacje biosu, a jak nie pomoze instaluj wszystko po kolei z sterownikow do twojego modelu. Nigdy nie mialem takiego problemu, wiec wiecej nie jestem w stanie pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert101 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 no nic szkoda akualizacja biosu raczej nie pomoze bo na starym systemie dostarczonym z laptopem bylo O.K. a po zainstalowaniu nowego lipa jest :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...