cYcEq Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Witam. Mam problem z płytą główną, pomyślałem że upgrade biosu pomoże... Jest niestety pewien problem - nie znam modelu płyty głównej ani producenta... Zrobiłem zdjęcie screenu początkowego... wyszło z niego że płyta (producent?) to CLAYTON ... a bios jest AWARD'a Załączam fotkę poniżej : Jeżeli ktoś znajdzie jakiś nowszy bios do tej płyty prosiłbym o podzielenie się informacją :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 jak mozna nie znac modelu plyty glownej?!! od czego programiki od identyfikacji sprzetu?? od czego jest model plyty na laminacie wydrukowany? nie łaska zajrzec do obudowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 tu masz BIOSy... ftp://ftp.california.pl/clayton/bios/viabios.htm pogooglowało się troche i wyszło mi, że masz jeden z modelów Apollo Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cYcEq Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 jak mozna nie znac modelu plyty glownej?!!nie mój komputer ? od czego programiki od identyfikacji sprzetu??Podsumowanie programu : Urządzenie nieznane ? od czego jest model plyty na laminacie wydrukowany?Szkoda że go nie widać nigdzie ... nie łaska zajrzec do obudowy?częściej tam zaglądam niż Ty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cYcEq Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 tu masz BIOSy... 1651694[/snapback] Dzięki za pomoc ... ja miałem problemy z googlowaniem :> Zaraz obadam linki i pobawię się w zmianę biosu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Na plycie powinien byc numer podobny do tego: 35-8816-XX to wystarczy, zeby ustalic ktora to plyta PcPartner'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cYcEq Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 już mi się udało odnaleźć wszystko co było potrzebne ... okazało się że to była płyta : CVAT222 Stronka ze specyfikacjami a bios musiałem taki zassać : Apollo Pro133T (694T) for Tualatin AP133TAS3-T222C VIA Apollo Pro 133T (VT82C686B) (VT82C694T) dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 częściej tam zaglądam niż Ty ... 1651994[/snapback] chyba zeby zobaczyc co tam szumi i swieci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...