saneone Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Witam, mam pytanie do osób, które podkręcały Athlony 64 na DFI jaki wentylator będzie najbardziej wydajny i tym samym będzie pasowałdo płyty głównej (zeby nie zaslanial slotów RAM)...??? z tegoco wyczytałem to chyba ThermalRight XP-120 z wiatrakiem TT Thunderblade mógłby być dobrym wyborem, ale zaraz pod testem (http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=114846) wiele osób pisało, że ten test to bzdura itp. i nie wiem czy ten zestaw będzie dobrym wyborem... Proszę o jakieś sprawdzone propozycje... wiem, że na temat DFI pisane było wiele i na wielu stronach, ale nie mogę w tym wszystkim grzebać, ze względu na utrudniony dostęp do internetu. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 przyłączam się do pytania saneon'a, ja myślałem o XP-120 + Papst 4412F/2GL lub Y.S-Tech 120x120, posiadam DFI Ultra-D i mam 2 kości w dualu w pomarańczowych slotach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...