vikingpl Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Jaką moglibyście polecić mychę przewodową w cenie ok. 60 zł? Może być trochę więcej. Od ponad 5 lat mam Primaxa - super wygodna i niezawodna myszka niestety ma zdarty :) spód i coraz większe problemy ze wskazywaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) witam ja rowniez podlaczam sie do tematu z tym ze ja chcialbym amy ktos doradzil mi jakas kupic musz optyczno-bezprzewodowa... chodzi mi o to aby mysz byla ladna, czarna, niewarayjna, dobrze chodzila, wskaznik sam nie jezdzil i szybko reagowala, do tego jakas firmowa (zaden noname) no i byla nie za droga :] aa i dzialala na akumulatorkach... mysz moze miec tylko jedna rolke i nie musi miec niewiadomo ile przyciskow starcza 3 czy 4 choc jak bedzie tania ktora bedzie miala 6 czy wiecej tez moe byc byle tania :)) dobradzcie prosze cos bo ja sie kompletnie nie znam do tej pory mialem A4Techa kilkowa standardowa... w opisach myszek widzialem ze maja jakies dpi nie wiem o co chdozi dlatego doradzcie cos... ew. mysz moze byc w komplecie z klawiatura jesli bedzie trzeba i bardziej bedzie sie oplacalo... mysle ze na wszystko moglbym przeznaczyc do 200zeta jesli bedzie naprawde swietny komplet na sama mysz do 150zł (taki MAX) Edytowane 16 Września 2005 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Jeśli szukasz taniej i dobrej myszki polecam tą : http://pclab.pl/art11833-1.html Mam ją od 2 lat i okazuje się że za około 60 zł mam produkt porównywalny do serii mx logiteh'a. Dobra i do gier i do standardowych zastosowań, idealnie leży w dłoni ( to klon mx510 ), ma długi kabel i nie gubi się w dynamicznych grach 3d ( cs, quake, doom, hl itp ) Wg. mnie najlepsza w swoim przedziale cenowym... Gorąco polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart2121 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Ja polecam A-4Tech RP-680 (96zł w Komputroniku). 1. Bardzo wygodna 2. 8 przycisków 3. Optyczna 4.Bezprzewodowa 5. Zasilana z akumulatorów (4 aku 1400 mAh w zestawie)/ ładowarka w odbiorniku 6. Ładnie się prezentuje (stebrno-czarna) z moją klawiaturą media-tech MT1205 :) . nic tylko brać :D Sam taką mam i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 ja sie czje na swop80 a4techa.Jajna i niedroga-ok 40zl.Ja dorwałem firme z allegro gdzie jest po 34zl z mozliwością odbioru osobistego w paru miastach: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63745564 poprzedni a4tech wytrzymał 4 lata i nagle po prostu zdechł- licze ze ta też tyle pociągnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 No i dobrze się czaisz :) Swop 80 wymiata ! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Ja powiem tak - mam SWOP 80 i nie jest tragiczny - ale wiecie - przesiadłem się z MX510 - więc 'czuć różnicę'. Ogólnie - dobra - ale polecam SWOP 30 - jest wg mnie dużo lepsza technicznie. Może i ma tylko 3 przyciski - ale jest lepiej wykonana, solidniejsza i lepsza. Ale to może tylko moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) sorry ale czego sie spodziewać po myszce za 35-40zl? to już mój poprzedni a4tech kosztował ok 70 jak kupowałem.Logi są fajne ale nie dam paru stów za mysz.Popatrze jeszcze za tym starszym i skromniejszym modelem ale jakoś ten swom mi sie spodobał. edit: swopa 30 nie moge znaleźć nawet na stronie producenta-jest 25 i 35 ale 30 nie ma. poprosze o linka :wink: Edytowane 17 Września 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...