Myniu Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Czesc Mam do was takie 2 pytanka :) Ile obrotow na minute ma dysk MAXTOR 40 GB Ata 133 ? I czy dysk MAXTOR 40 GB Ata 133 jest lepszy od SEAGATE U6 40GB ? Nara :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Podejrzewam, że jest lepszy, ale nie wiem jaki masz konkretnie dysk: http://www.maxtor.com/en/products/ata/desk...sktop/index.htm - tutaj powinieneś znaleźć dane techniczne HDD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 z tego co wiem to ma 7200 ale moze teraz wyszly jakie snowe modele a co do porownainia do Segate U6 jesli to rzeczywiscie ten Maxtor jest 7200 to jak Tico(Seagate) z Passatem :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Chyba nie ma innych niz 7200 na ata133. Powinien byc szybszy, szczegolnie jak masz kontorler ata133. Roznica mysle ze zauwazalna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...