Den Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Wszystkich maniaqf irca i o/c chcialem zaprosci na kanalek. Niedawno powstal, nie ma nas tam zbyt wielu ale czemu nie :P Tak sobie pomyslalem, sa chaty, sa stronki www, moze powinien byc kanal na irc :) Join us 8) (tylko nie krzyczcie, ze off topic :? moim zdaniem moze byc cool) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Ja tam przyjde ale nie znam sie wcale na ircu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Wszystkich maniaqf irca i o/c chcialem zaprosci na kanalek. Niedawno powstal, nie ma nas tam zbyt wielu ale czemu nie :P Tak sobie pomyslalem, sa chaty, sa stronki www, moze powinien byc kanal na irc :) Join us 8) (tylko nie krzyczcie, ze off topic :? moim zdaniem moze byc cool) Bezsensu. Chatroom od kilku tygodni odwoluje sie do kanalu #tweak w sieci irc4ever (zlinkowany defaultowo z neptun.irc4ever.net vel tweak.unspl.com) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Ja tam przyjde ale nie znam sie wcale na ircu :( Przylaz, przylaz nauczysz sie :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Wszystkich maniaqf irca i o/c chcialem zaprosci na kanalek. Niedawno powstal, nie ma nas tam zbyt wielu ale czemu nie :P Tak sobie pomyslalem, sa chaty, sa stronki www, moze powinien byc kanal na irc :) Join us 8) (tylko nie krzyczcie, ze off topic :? moim zdaniem moze byc cool) Bezsensu. Chatroom od kilku tygodni odwoluje sie do kanalu #tweak w sieci irc4ever (zlinkowany defaultowo z neptun.irc4ever.net vel tweak.unspl.com) No ja bawie sie na ircnecie i mam nadzieje, ze to nic zlego ze zaprosilem tam ludzi, wydaje mi sie ze ircnet jest popularniejszy. Moze chatroom powinien sie odwolywac do kanalu #tweak na ircnecie? Wiecej ludzi tam trafi :P To tylko taka propozycja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 No ja bawie sie na ircnecie Wspolczuje Moze chatroom powinien sie odwolywac do kanalu #tweak na ircnecie? Nie. a) szkoda czasu na zabezpieczanie przed masa script-kiddies B) #tweak odrazu spowodowalo by zalew nie mowiacych po polsku c) nie mam potrzeby stawiania 50 botow d) irc4ever.net jest na tym samym komputerze co tweak.unspl.com - szybciej dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Nie rozumiem czym spowodowane sa wspolczucia kierowane ku mojej osobie ale spoko :P Piszac tego posta nie spodziewalem sie wspolczuc tylko spotkania z ludzmi z forum. Dziwne ale wystarczylo te kilkanascie minut i juz nas jest calkiem sporo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Nie rozumiem czym spowodowane sa wspolczucia kierowane ku mojej osobie ale spoko :P Piszac tego posta nie spodziewalem sie wspolczuc tylko spotkania z ludzmi z forum. Dziwne ale wystarczylo te kilkanascie minut i juz nas jest calkiem sporo :P Wspolczucie za taplanie sie w ircnecie najwiekszym bagnie polskiej sieci ;P A co do ilosci osob - 18-22 to najpopularniejsze godziny ;PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Nie rozumiem czym spowodowane sa wspolczucia kierowane ku mojej osobie ale spoko :P Piszac tego posta nie spodziewalem sie wspolczuc tylko spotkania z ludzmi z forum. Dziwne ale wystarczylo te kilkanascie minut i juz nas jest calkiem sporo :P Wspolczucie za taplanie sie w ircnecie najwiekszym bagnie polskiej sieci ;P A co do ilosci osob - 18-22 to najpopularniejsze godziny ;PPP Hehe, sporo w tym racji ale nie jest az tak zle :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Wspolczucie za taplanie sie w ircnecie najwiekszym bagnie polskiej sieci ;P Hmm w sumie, bago, że hej, ale za dużo kumpli mam na ircnecie aby z niego "wyskoczyć" /6 lat juz na ircnecie siedze/ i nowych ludzi w innej sieci najzwyczajniej nie chce mi się poznawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 poczulem bluesa i se siedze na tym IRCu spox sprawa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Ciesze sie, ze chociaz ktos poczul blusa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 no widze den ze pomysl sie udal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[QBS] Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 No ja bawie sie na ircnecie i mam nadzieje, ze to nic zlego ze zaprosilem tam ludzi, wydaje mi sie ze ircnet jest popularniejszy. Moze chatroom powinien sie odwolywac do kanalu #tweak na ircnecie? Wiecej ludzi tam trafi :P To tylko taka propozycja :P Ja tez wole IRCnet :] - a jak by co moge wrzucic kilka botuff :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 wg mnie super pomysl :D na kanale coraz wiecej ludzi i o to chodzi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 a ja kuna zamiast ircowac robie wode w kompie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 kewl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 kiedys siedzialem dla sportu :)) tzn tejki mielismy swoj kanal okolo 100 botkoof hydry itp ale to bylo kiedys teraz mnie to poprostu nudzi i poziom jaki irc soba reprezentuje 70 % to 10cio latki Jedyne do czego sie to nadawalo to tejki bo nie mialem o czym rozmawiac z ludzmi tam siedzacymi I te pseudo madre kanaly linuxpl linux gdzie polowa ludzi to totalne lamusy zabawiajace sie wykopywaniem ludzi za nic ehh szkoda gadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Wszystkich maniaqf irca i o/c chcialem zaprosci na kanalek. Niedawno powstal, nie ma nas tam zbyt wielu ale czemu nie :P Tak sobie pomyslalem, sa chaty, sa stronki www, moze powinien byc kanal na irc :) Join us 8) (tylko nie krzyczcie, ze off topic :? moim zdaniem moze byc cool) no wypas ale dlaczego jest ban na dialog ? wole ircx tam nie ma banow i ludzie jacys normalni poozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Wszystkich maniaqf irca i o/c chcialem zaprosci na kanalek. Niedawno powstal, nie ma nas tam zbyt wielu ale czemu nie :P Tak sobie pomyslalem, sa chaty, sa stronki www, moze powinien byc kanal na irc :) Join us 8) (tylko nie krzyczcie, ze off topic :? moim zdaniem moze byc cool) no wypas ale dlaczego jest ban na dialog ? wole ircx tam nie ma banow i ludzie jacys normalni poozdro Start sesji: Mon Sep 09 16:11:17 2002 [16:11] *** Jestes na kanale #tweak [16:11] *** Temat '#tweak Crew Rox !!! #tweak !!!! Chann Rox !!! http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=1541...de11d21f2275b9' [16:11] *** Ustawiony przez den!den@is.ircop.sr na Mon Sep 09 11:00:20 [16:11] *** Quak3 ustawia: +b *!*@*dialog.net.pl [16:11] *** Zostałeś wykopany przez Vietcong (banned: Hit the road You Spammer! (mek@02/09/02)) [16:11] *** Przygotowanie do powrotu... Sesja zamknięta: Mon Sep 09 16:12:00 2002 Start sesji: Mon Sep 09 16:15:17 2002 [16:15] *** Jestes na kanale #tweak [16:15] *** Temat '#tweak Crew Rox !!! #tweak !!!! Chann Rox !!! http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=1541...de11d21f2275b9' [16:15] *** Ustawiony przez den!den@is.ircop.sr na Mon Sep 09 11:00:20 [16:15] *** Quak3 ustawia: +b *!*@*dialog.net.pl [16:15] *** Zostałeś wykopany przez Starcraft (banned: Hit the road You Spammer! (mek@02/09/02)) [16:15] *** Przygotowanie do powrotu... wyglada nato ze trzeba miec lacze w tpsa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Heh, tanaka to nie nasza wina ze z twojego hosta pochodzi pelno spamerow, zeby zapobiec spamerom trzeba bylo ustawic bana na twojego hosta ;[. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 juz nad tym pracuje :) Tanaka zapraszam :P (spamerzy doprowadzaja do szalu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 qrde ja tez jestem z tego cholernego dialog netu ale zwykle uzywam tunelu , no i dzisiaj zeby sprawdzic czy to powyzej jest prawda wlazlem z dialogu ok kick ban kick no to dalem sobie spokoj ........... potem wlazlem juz z tunelu picus glancus ja nie znam dialogu i wogole a tu nakgel znowu kick co do cholery jest ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 a tak na marginesie to join da party !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.orsm.net/php/showme.php?file=/f...dreamparty6.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 juz nad tym pracuje :) Tanaka zapraszam :P (spamerzy doprowadzaja do szalu) Cos wam to zabardzo nie idzie , szkoda ze w dialogu sa zryte lby w tpsa te sa tacy ale jakos banow klinow nie maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 a tak na marginesie to join da party !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.orsm.net/php/showme.php?file=/f...dreamparty6.jpg hehe mazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 adk (0:19) sluchaj kiedy byles na ton? adk (0:21) hmmmm halo g zyjesz? owner_ (0:21) onanizuje sie nie przeszkadzaj bo mi opadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 adk (0:19) sluchaj kiedy byles na ton? adk (0:21) hmmmm halo g zyjesz? owner_ (0:21) onanizuje sie nie przeszkadzaj bo mi opadnie Ehh :( Miałem zupełnie inne plany co do oślej łączki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Heh, zapomnialem sie dolozyc do zaproszenia. No wiec ZAPRASZAMY NA IRCNET NA KANAL #TWEAK Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolko Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 kiedys siedzialem dla sportu :)) tzn tejki mielismy swoj kanal okolo 100 botkoof hydry itp ale to bylo kiedys teraz mnie to poprostu nudzi i poziom jaki irc soba reprezentuje 70 % to 10cio latki Jedyne do czego sie to nadawalo to tejki bo nie mialem o czym rozmawiac z ludzmi tam siedzacymi I te pseudo madre kanaly linuxpl linux gdzie polowa ludzi to totalne lamusy zabawiajace sie wykopywaniem ludzi za nic ehh szkoda gadac Moj kolega siedzi non toper na #linuxpl i postawil juz kolo 100 serwerow w roznych firmach takze w mojej i opiekuje sie 20 sieciami. Prowadzi wyklady na Uniwersytecie z linuxa i spedzil 4 lata zycia tylko na jego nauce i to jest wg ciebie lama z kanału??? Kto jest to jest!!! Zawsze sie trafi ktos taki ale nie mozna tego uogolniac!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...