patro20 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 witam ostatnio przesiadłem sie z win 98 na ME i mam poważny problem gdy zrestartuje kompa to włącza sie scandisk i problem jest w tym że nie przesanuje całego dysku tylko po jakimś czasie sie zawiesi, na win 98 tak nei miałem, ma ktoś jakieś pomysły jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 witam ostatnio przesiadłem sie z win 98 na ME i mam poważny problem gdy zrestartuje kompa to włącza sie scandisk i problem jest w tym że nie przesanuje całego dysku tylko po jakimś czasie sie zawiesi, na win 98 tak nei miałem, ma ktoś jakieś pomysły jak to naprawić? 1651816[/snapback] Lepiej bylo zostac na 98 o niebo lepszy system od ME :mur: :mur: A objawy masz jakbys mial Bad Blocka na dysku, zrob gruntowny skan jakims softem.. P.S. najlepiej odpal kompa z dyskietki systemowej w98 i potraktuj dysk scandiskiem (skanowanie powierzchni oczywiscie) i wyjdzie co jest grane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...