Skocz do zawartości
Mar_lesniewski

Firmowy Czy No-name?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Chcialem sobie ramu dokupic bo mam 256mb(400Mhz Cl 3 no name Elixir). i mam taki dylemat czy kupowac 256 mb no -name`a czy zainwestowac i kupic 256 mb kingstona, geil`a (lub cos na Cl 2,5). BO sie zastanawiam czy te pamiatki co dokupie i tak nie beda szybciej dzialaly przez te no name.

Dzikuje za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!

Chcialem sobie ramu dokupic bo mam 256mb(400Mhz Cl 3 no name Elixir). i mam taki dylemat czy kupowac 256 mb no -name`a czy zainwestowac i kupic 256 mb kingstona, geil`a (lub cos na Cl 2,5). BO sie zastanawiam czy te pamiatki co dokupie i tak nie beda szybciej dzialaly przez te no name.

Dzikuje za odpowiedzi

1651861[/snapback]

sprzedaj te co masz teraz i kup nowy komplet tylko markowe !

sprzedaj na allegro oddaj do sklepu w rozliczeniu za nowe ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm nie zgodze sie zeby kupowac markowe!!

mialem oemy blitz i chodzily lepiej niz markowe! wyciagalem z nich 265mhz cl2,5.3.3.6

jak nie krecisz pamieci to kup jak najtaniej jakies oemy! jak chcesz sie bawic to kup np hynixd43 niezla cena i wydajnosc. a jak kupic chcesz markowe to dokladnie dowiedz sie na jakich kosciach sa a potem kupuj!

pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm nie zgodze sie zeby kupowac markowe!!

mialem oemy blitz i chodzily lepiej niz markowe! wyciagalem z nich 265mhz cl2,5.3.3.6

jak nie krecisz pamieci to kup jak najtaniej jakies oemy! jak chcesz sie bawic to kup np hynixd43 niezla cena i wydajnosc. a jak kupic chcesz markowe to dokladnie dowiedz sie na jakich kosciach sa a potem kupuj!

pozdro!

1652291[/snapback]

fajnie ale jak kupujesz markowe i na pudełku bedzie napisane 400MHz cl2,5-3-3-6 to masz na to gwarancje czesto wieczysta

Edytowane przez Zawadaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie ale jak kupujesz markowe i na pudełku bedzie napisane 400MHz cl2,5-3-3-6 to masz na to gwarancje czesto wieczysta

i co mi po tej gwarancji?? ja tam wole polowe mniej zaplacic i miec tak samo dobre kosci niz przeplacac za pudelko!! a jak wydaje kase na markowe to juz musze wiedziec co tam jest pod spodem a nie kupowak kota w worku!!

np po co mam kupowac geil value i miec farta na fajne kosci? lepiej odrazu kupic hunid D43 i miec pewnosc co sie kupilo!! a ramy sie zadko same psuja!

Mam jeszcze pytanie bo mam plyte asusa a7v8x-x i jakis zasilacz no name(300 V) i sie zastanawiam czy jak kupie np Geil`a to czy one pujda na tym zestawieniu nie orjetuje sie ktos??

napewno pujda!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi