demos Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Witam ostatnio kupiłem dysk twardy taki jak w temacie i od samego początku były z nim problemy-najpierw jak instalowałem świeżą kopię Win-XP to przy formatowaniu dochodził do 11% i się zatrzymał mogłem tak czekać i czekać więc podzieliłem go na parę partycji (7) i tak jakoś udało się to. Puzniej np.przy kopiowani plików z partycji na partycję lub usuwaniu niektórych wyskakiwały jakieś głupie błędy :mur: nie muwiąc już o czekaniu długich godzin na przeniesienie pliku. Sprawdziłem dysk (partycję GRY) programem Disk Checker-ale niechciało mi się czekać do końca tu link : Prubowałem też dysk sprawdzać programem HDD Regenerator-->ale litości przez 1 Dobę sprawdził zaledwie parę procent dysku i fakt coś tam znalazł tylko jak tu czekać około 1-2-tygodni na sprawdzenie dysku. pozdrawiam i proszę o radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Prubowałem też dysk sprawdzać programem HDD Regenerator-->ale litości przez 1 Dobę sprawdził zaledwie parę procent dysku i fakt coś tam znalazł tylko jak tu czekać około 1-2-tygodni na sprawdzenie dysku. Jesli HDD Regenerator "cos tam znalazl" to znaczy ze dyskowi "cos tam" dolega. Z tego co widze bad sectory. To jest nowy dysk? jesli tak to daj go na gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demos Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Tak dysk jest nowy ma zaledwie 1,5 tygodnia może to głupie pytanie ale co mam im powiedzieć udając sie z dyskiem do sklepu w którym go kupiłem ? P.S czy servis mógł by pójść na to gdybym powidział im żeby sobie wzieli ten dysk i dopłacić do innego dysku na sata ? myśle że mieli by podejrzenia że chce się pozbyć tego a wziąsc inny Edytowane 16 Września 2005 przez demos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Są bady chociaż jeden dysk na gwarę [; (powiedz im że są bad blocki ) ale przedtem sprawdź taśmy i pamiątki. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...