dario128 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Znów byłem w sklepie z kompami i pytałem się o asusa. Koleś mówi mi że to jest "konstrukcja zamknięta" . Mówiąc te słowa miał na myśli to, że nie można wymienić ramu ani dysku. Oczywiście wiem że można sobie wymieniać, sam kupowałem dysk 2,5" i ram (tyle że to był laptop toshiby) Więc zastanowiło mnie twierdzenie ów sporzedawcy. Czy to prawda że tak w asusue jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) w asus l2e [stary jak swiat] to sie dalo bez problemu wymienic, w nowym [ma okolo pol roku] ,modelu nie znam bo qmpla, tez sie daje... wiec mysle ze nagle nie zamkneli ;) chyba :P Edytowane 16 Września 2005 przez narkoman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 U mnie w nowym modelu wszysko pięknie da sie wymienić,wystarczy klapkę odkręcić.Natomiast u kuzyna w Asusie który ma ok.1,5 roku już nie da się wymienić ramu chociażby,bo żeby to zrobić trzeba praktycznie rozkręcić całego lapka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Mam a3520GB - na centrino. Mozna bez problemu wymienic dysk, ram, karte minipci, procesor. Reszta niewiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 W niektórych modelach aby dostać się do RAMu, trzeba zdjąć klawiaturę (nawet, jeśli z instrukcji wynika, że dostęp jest od spodu). Ale podobno po odkręceniu paru śrubek nie ma problemu z wyjęciem jej i wymianąpamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...