Joker_king Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Gdzie można dostać np.smyczkę nvidia???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Może przy kartach mozxna dostać, a jak nie to poszukaj na allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Nie ma nic na allegro nie musi być nvidia moze być np. AMD co kolwiek byle by z kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky@ Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Ja też bym coś takiego chciał. Bo narazie mam tylko kilka smyczy ea games i creative a chciałbym nvidia amd itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 A sklepy komputerowe :blink:? Moze tam cos maja? Moj kumpel pracuje w hurtowni piwa, i ja przeciwnie do Was mam smycze i plakaty wszystkich rodzajow polskich piw :wink: :blurp:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 A nie wiecie gdzie można dostać koszulkę z Call of Duty, o ile takowa istnieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) No tek myślałem że w churtowni ale co pujde i dzień dobry mogę dostać smycz :-P Edytowane 17 Września 2005 przez Joker_king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 A nie wiecie gdzie można dostać koszulkę z Call of Duty, o ile takowa istnieje ? 1653139[/snapback] Sa firmy, ktore zrobia Ci nadruk, a jezeli nie bedziesz mogl niczego takiego znalezdz, ani na allegro ani nigdzie, to jest sposob, jezeli masz drukarke ^_^... Jest takie papier do drukowania, wkladasz do drukarki, szukasz 3 sekundy na :google: loga CoD'a, no i drukujesz najlepsza jakosc, potem odklejasz z jednej strony folie z tej kartki, i prasujesz logo przylozone do koszulki :wink:. Po paru minutach masz swoja, wlasnymi rekoma zrobiona koszulke :twisted2:. No tek myślałem że w churtowni ale co pujde i dzień dobry mogę dostać smycz :-P 1653158[/snapback] Hm, moze pojdz, i sie spytaj jednego z pracownikow ile by chcal, wiecej niz 10 zeta napewno nie wezmie :blurp: ^_^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Kurde nie widze tu smyczek nvidia. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Bo tak jak nie allegro to raczej nie wiem gdzie mozna znaleść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...