trixem Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Jak usunac system operacyny ktory zupelnie nie jest mi juz potrzebny??? chodzi mi o sposob zupelnie nie zwiazany z formatowaniem dysku??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Del. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixem Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 powaznie pytam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 A ja poważnie odpowiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 skoro del to wymyśl coś innego, to nie działa w przypadku gdy chodzi o vista, zostaje program files i windows :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixem Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 usunalem katalog windows i cale program files ale nadal boot manager wyswietla mi ten system ... co zrobic ABY NIE WYSWIETLAL???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Przekonfigurowac boot menager. Jakiego uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 usunalem katalog windows i cale program files ale nadal boot manager wyswietla mi ten system ... co zrobic ABY NIE WYSWIETLAL???? 1652649[/snapback] Mój kom> właściwości>zawansowane>uruchamianie i odzyskiwanie>ustawienia>edytuj. TU usuń zbędny system np.: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...