XwA Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Wiec znalazlem takie cos: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63885860 z wygladu- dlamnie cudo, ale czy ktos mial z czyms takim do czynienia, warto to kupic? Szukalem pobieznie na necie jakiejkolwiek informacji na jego temat ale raczej ciezko cos znalezc. Wiem, ze nie bedzie dostepny u zadnego operatora <tak jak i c200> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Ja bym dorzucil 100pln i bral Motorole E398 ;] I wcale nie proponuje jej dlatego ze sam mam taka... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 stanowczo za drogi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 fajna ta e398 :) wczesniej ogladalem a 835 ale to cegla i ma cos cos czego nie nawidze w telefonach - dzojstik :/ ten wyglada swietnie, jest zwykly, prosty bez zbednego aparatu, tylko chyba nie ma bluetooth'a no i wlasnieta cena.. szkoda ze taki drogi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...