xpektor Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 ;] e tam ;] nie znacie sie :P ps. xpektor z małej, bo sie % posypia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Spodnie bojowki - takie bialo czarne plamy ala wojsko czarna bluza albo czarna koszulka glany lancuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Spodnie bojowki - takie bialo czarne plamy ala wojsko czarna bluza albo czarna koszulka glany lancuch 1652660[/snapback] Jak mój kumpel :D ale on woli halówki :D nawet spoko to wygląda :D P.S A niby skąd te % ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 W maju kupilem sobie buty cropp'a... Wczesniej kupowalem tam rozne blzuki, bo niektore mi sie podobaly, z reguly czarne... Wracajac do butow... Uzywalem ich zgodnie z przeznaczeniem, czyli jedynie w nich chodzilem... Po 4 miesiacach buty wygladaja jak %$#^@#!! Sa popekane, podeszwa sie starla, gabka z okolic piety wyparowala... Dzisiaj jak wracalem z pracy niechcacy wdepnalem w kaluze... Nie zeby to byla jakas gleboka, tylko taka 'zwykla' kaluza ;] Jak zdjalem w domu buty, to moim oczom ukazala sie czarna jak smola skarpetka... ZONK! Napsialem maila do cropp'a, ze jestem zazenowany jakoscia ich produktu i czekam na szybka i rzetelna odpowiedz! Co sadzicie o tej marce? Uwazam, ze to jedna wielka kupa... A co Wy o tym myslicie? Jakosc oceniam bardzo, ale to bardzo nisko... Nie moge znalezc paragonu... Buty kupilem w cropptown w Wola Park nn poczatku maja... A tu j.e.b, taki &$%&@# ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Buty cropp'a? To cropp buty robi? :lol: A to dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Buty cropp'a? To cropp buty robi? :lol: A to dobre :lol: 1652757[/snapback] Stary, cropp robi wszystko... A jak ktos robi wszystko, to %*$*%@ robi... Juz nigdy nic tam nie kupie, bo to istna kupa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Noo. I to całkiem niezłe. Ja mam taką wypasioną koszulę hawajską z Cropp'a i jedyne co mi w niej nie odpowiada, to sposób przyszycia guzików :? Już 2 mi odpadły :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Noo. I to całkiem niezłe. Ja mam taką wypasioną koszulę hawajską z Cropp'a i jedyne co mi w niej nie odpowiada, to sposób przyszycia guzików :? Już 2 mi odpadły :? 1652766[/snapback] Ja mam taka hawajska a'la 'marysia' ;] Jeszcze guziki sie trzymaja ;] Ale pewnie neidlugo jakis odpadnie ;] 'marysia' - wiadomo ocb ;] Edytowane 16 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 hehehe, te hawajskie koszule nawet fajne były ;] ja sobie kupiłem jedynie to czego potrzebowałem [; tzn. pseudo frotke i czapke, jak narazie jest git, tylko frotke pobrudziłem lekko i jakoś dziwnie zejść nie chce plama :/ no ale jest dobrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Lepiej nie kupujcie w croppie :-| Co za dziadostwo, kupilem tam raz z 4 koszylki po okolo 40-60zl.... po 2 miesiacach wygladaly jak jakies szmaty :lol2: z jednej zeszly 'literki' :lol: Teraz uzywam je w robocie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 EE chyba nie jest tak zle .. :D ja mam kurtke zimowa z Cropp'a i cale zime juz w nia przechodzilem i nadal wyglada jak nowa ...jest bardzo wygodna i ja lubie ... jakosc super :-P pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Po tym temacie wg mnie cropp=crap ;). NIe to zebym kupowal tylko markowe obuwie, ale jak dwa lata temu kupilem sobie adidaski, to mam je do dzis i nawet nie widac po nich zuzycia (choc chodze wnich prawie na codzien) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Kupilem jakis czas temu kilka koszulek i są wporządku :) ... jednak butów bym tam nie kupił :P Jak buty to puma ... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 popieram jezeli chodzi o buty :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) buty lepiej kupic w jakims sklepie co sie glownie butami zajmuje ;) ja np. polecam Sprandi, kupuje tam buty juz pare lat i sie nei zwalaja, i nawet po mnie jeszcze Moj Mlodszy brat w nich chodzi. a co do cropp'a to ~rok temu kupilem tam bluze i jest ok, a czesto w niej chodze Edytowane 17 Września 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Ja mam czapeczkę na narty z croppa. i jestem zadowolony, bo wygląda super i nic złego się z nią nie dzieje ale czapeczka to czapeczka. ;-) Z firm klasy cropp, lubię tylko diverse i kangol. BTW. Jak byłem w sklepie cropp'a to mieli tam nawet deskorolki :lol: Edytowane 17 Września 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Ja mam polar Cropp juz pare ładnych lat i nic mu nie jest ... Poza tym nie czulem potrzeby zeby kupowac tam cos jeszcze ... Diverse wole [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 w croppie fajnych rzeczy jest malo, a jak juz to bezczelnie wzorowane na innych firmach... a butow nigdy bym tam nie kupil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 w croppie fajnych rzeczy jest malo, a jak juz to bezczelnie wzorowane na innych firmach... a butow nigdy bym tam nie kupil... 1653321[/snapback] Racja, ale zdarzaja sie perelki... Kupilem, bo akurat mi sie podobaly, cena byla przystepna... Teraz juz wiem, ze popelnilem blad ;];] Maja troche fajnych tiszercikow ;];] ALe malo, wiekszosc to taka tandeta, ze hej... ;];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 idąc od spodu. Czarno-białe zwykłe halówki puma. Proste, luźne jasne lekko przecierane jeansy i moja ulubiona koszulka: Jak jest zimno to lubie mieć na sobie jakiś ładny sweterek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Jedyne co w cropp jest warte uwagi to chyba koszulki Hawk (te od toniego hołka ;)) ;] Ale przeciez to znana marka... Z cropp mam jedna koszulke, byla prana kilkanascie razy... nie wyblakla, literki i grafa sie trzymie dobrze, nie narzekam, ale jakas rewelka to nie jest. A co do butow, hmmm ja mykam w butach z reportera, kumpel w housach (pisalem juz gdzies, ale w innym kontekscie :P). Te firmy nie sa znane z produkcji butkow, choc te sa bardzo dobrze wykonane i nie wygladaja na to zeby mialy sie rozpasc w najblizszym czasie. Sa bardzo stajlowe, a kosztuja ok 100zł. Moze trafiles na jakis felerny egzemplarz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Jedyne co w cropp jest warte uwagi to chyba koszulki Hawk (te od toniego hołka ;)) ;] Ale przeciez to znana marka... 1653457[/snapback] no wlasnie, mnie tam interesuja tylko ubrania Hawka/Etnies/Quiksilver, ale nie ma ich zbyt duzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Ja w Croppie kupuje koszulki i spodnie, ale butów bym tam nie kupił... Co do koszulek: Nieezłe są, wytrzymałe, co do spodni: lepsze niż Moro (takie noszą ci w teledyskach rap/hiphop), bo w Moro kieszenie sie rozwalają po 2-3 miesiącach noszenia a w nich nie... Mam też hawajską z Croppa - założyłem ją pare razy i powiem że jest git... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) :huh: Jak mój kumpel icon_biggrin3.gif ale on woli halówki icon_biggrin3.gif nawet spoko to wygląda icon_biggrin3.gif P.S A niby skąd te % ? icon_biggrin3.gif Albo stare dobre trampki :) Edytowane 17 Września 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Hmm... Co mi pasi to mi pasi (większość ubrań kupuje w Croppie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 czarne jeansy/czarne bojówki czarna koszulka/koszulka zespołu glany/trampki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Jedyne słuszne kurtki jakie noszę to LONSDALE, jeśli są oryginalne to nie do zdarcia. Kosztują sporo, ale warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Tematy o 'Ciuchach' i o 'Croppie' - połączone... A co do butów - ostatnimi czasy byłem na stadionie - tam na koronie dużo różnych butków sprzedają. I taki murzynek pokazuje mi but - całkiem ładny, naprawde stylowy, ciekawy. Po targach - kupiłem za 55 PLN. Oczywiście jak tylko doszedłem do domu - odkleiłem nalepki "Puma" bo były nierówno przyklejone. Buty są no-name - ale naprawdę dobre - i co ważne tanie. Jak mi się rozwalą za 3-4 miesiące - mogę kupić nowe - inne - bo może będzie coś fajniejszego i ciekawszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Zwykle czarny dresik adidasa z paskami przez cala dlugosc organizmu i logiem adidasa na całe plecy + oczoje.bne nike shox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) no właśnie ja też tak robie, nie kupuje drogich i markowych butów bo jakoś nigdy nie mam kasy na nie, ale ma to ten plus, ze jak sie rozwalą to moge se kupić jakieś inne, a niektórzy biedacy co mają np adasie są skazani na nie na powiedzmy 3 lata :) A i moge sie pochwalic ze swoje buty kupilem w maju, chodze w nich do dziś choc już powoli ulegają rozkładowi (choć nie jest tak zle) a dałem za nie bagatela 50zl :) A co do ciuchów: spodnie kupuje na targu, takie jakie mi sie podobą w cenie około 100zł (czasem nieco taniej) jakoś nie widze powodu zeby placic za markowe gacie po 2 banki koszulki, swetry - chodze po roznych reporterach, bigstarach w miescie, a czasem fasion hause albo jakies wieksze centrum handlowe i wybieram fajne z promocji :) Lubie jasne i nierzucajace sie w oczy kolory (biały, błekiny) to jesli chodzi o koszulki, a jesli chodzi o bluzy to granatowe, szare no chyba ze czasem cos fajnego mi wpadnie w oko. Jedno mnie boli jestem w Pradze w Czechach i jak ci co byli zapewne wiedza jest tu sklep na sklepie, tylko dosc drogo maja, a ja mam ograniczony budżet i teraz myśle czy coś se kupić tu czy jak wróce do PL co myslicie? Edytowane 17 Września 2005 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...