To_MeKs Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Ja zas uwielbiam ciasne sweterki, podkoszulki itp Spodnie dzonowate i rozno rakie koszule B) Czarne badz kremowe skorzane buciki teraz nastala moda z tym szpicem kiedys byly zwykle tylko splaszczone co rok to inny trend :? :-P no ale trzeba jakos wygladac. Ja juz taki typowy "pedalek" "lalus" jak kto woli. Wszyscy tak chodza ale co tam mnie to nie przeszkadza. POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Nie mam cyfrowki ;) Stary ja nie wiem czy jeden model czy nie, kupuje to co mi sie podoba i jakos specjlanie nie patrze jakiej to firmy (tzn nie kupuje cichow pod katem firmowosci badz nie). Podobaja mi sie i tyle, nie znam sie na tym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 gdzie mozna kupic grube bluzy na zamek z kapturem z pianki lub nie(najlepiej czarne) takie ktore mozna nosic zamiast kurtki wiosna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 W OTL mozna takie cosik kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) no wiec... moj ulubiony i najczesciej codzienny stroj zacznajac od dołu: -glany martensa (na kazda pogode) -jeansy oxide (zawiniente nogawki co wiele wiele osob wkurza :) ) -tshirty roznie, najczesciej ciemnie, badz jakies firmowe (tvp, LOTR itp) -bluzy diversa/reportera/sweterki z lumpeksu :) ew koszule reserved. -kurtka oxide zimowa, w lecie piaskowa kutrka jeansowa no-name -okulary-na codzien normalne, w lecie z przewaga ciemnych. Edytowane 18 Marca 2006 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 igomako, co roku w tym chodzisz :> Czy ciagle kupujesz to samo? Nooffence, to tylko joke :P Dzisiaj zakupki, oby mamusi sie nie odwidzialo jechac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 W OTL mozna takie cosik kupic.co to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 igomako, co roku w tym chodzisz :> Czy ciagle kupujesz to samo? Nooffence, to tylko joke :P Dzisiaj zakupki, oby mamusi sie nie odwidzialo jechac. no akurat to co wymienilem to rzeczy kupione we wrzesniu ;) ale generalnie to od 2 lat styl ubierania mi sie wiele nie zmienil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 @Hate To Feel To jest cos takiego jak Reporter. Poszukaj po Fashion House. Ewentualnie po jakis wiekszych centrach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 OTL to "off the lip" taka firma ;] http://www.allegro.pl/item87697066_bluzo_k...uba_zobacz.html o takie coś Ci chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 OTL to "off the lip" taka firma ;] http://www.allegro.pl/item87697066_bluzo_k...uba_zobacz.html o takie coś Ci chodzi? tak, tyle ze inny styl najlepiej to czarna, na zamek i z kapturem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Moze bedzie czarny kolorek na sklepie ? Ruszyc 4litery i do centrum jakiegos wbijac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ja tam nigdy bym ubrania nie kupil przez neta. No w ostatecznosci buty jak by nie bylo gdzie indziej. Ja nie mam za bardzo ulubionych ubran. Co mi sie spodoba i bedzie wygodne to kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Sztruksy, koszule, bluzy(bez kaptura), polary. Jesli czegos nie moge przymierzyc, to nie kupuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 tak, tyle ze inny styl najlepiej to czarna, na zamek i z kapturemszukaj takiej w sklepie nike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ciuchy: Fokuz, MoroJeans&78, Prosto, Lonsdale, No Fear, Caterpillar. Czapki: New Era, Proso, Fokuz. Buty: DC, Adio, Rbk. Ogólnie kupuję to co mi się podoba i jest dla mnie wygodne. Preferuję bluzy z zamkiem błyskawicznym i kapturem. Wygoda, a jak zawieje/zacznie padać to można się schować ;] Ostatnio podoba mi się bardzo kolor zielony. Zakupiłem sobie zieloną czapkę Boston Celtics. Bardzo wygodna. Znalazłem także buciki DC Era biało - zielone. Bardzo wygodne, solidna konstrukcja. Uważam, ze jak kupować ciuchy/buty/bieliznę - tylko firmowe. Dłuzej się w nich chodzi, jakość materiału/ów dużo wyższa niż tych z dolnej/nizszej półki cenowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 dzinsy nie szerokie ( szerokie bee ) lekko zwezane nogawki bluzy sportowe czasem z kapturem koszulki jedno kolorowe z jakims niewielkim nadruczkiem skarpetki only białe slipy , żadko bokserki buciki zazwyczaj cos nike, reebok, adiads Sluchajcie idzie lato . Strasznie mi sie podobaja krotkie spodenki o wzorze w krateczke. Tak nad kolana 2 kieszonki z boku jedna najczesciej na żep/rzep z tyłu . Prosze o pomoc gdzie takie znajde ? mam na mysli interenet bo chce sie za nimi rozejrzec i mneij wiecej wiezdiec ile musze uszykowac $$$. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Widzieliscie cos z Puma Africa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A jesteś czarny i masz coś ze ścięgnem Achillesa? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 a ja najlepiej czuje sie w ciuchach cudzych :) najfajniejsze sa swetry i tiszerty mojego byłego :) poza tym uwielbiam bluzy i koszule kolegow i za duze na mnie spodnie robocze i stare cudze swetry i oczywiscie ciuchy mojej siostry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Sluchajcie idzie lato . Strasznie mi sie podobaja krotkie spodenki o wzorze w krateczke. Tak nad kolana 2 kieszonki z boku jedna najczesciej na żep/rzep z tyłu . Prosze o pomoc gdzie takie znajde ? mam na mysli interenet bo chce sie za nimi rozejrzec i mneij wiecej wiezdiec ile musze uszykowac $$$. thx spotkaliscie sie z czyms takim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 czopka: Satila kurtka :jakas chinska przynajmniej warstywy sa jakimis chinskimi literami opisane jenasy przecierane, bluzy , pantofle(czyt halowki) i "trekingi" z reala ^^ tak wygladam jak dreptam do szkoly ^^ aa i rekawiczki polarowe burgi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Po szkole Jakieś sprane, schodzone i wymiętolone niebieskie (kiedyś były) adidasy. Czarne jeansy w miare luźne. Byle jaka firma, ale ostatnio chodze chyba w Big Star'e . Do tego koszulka jaka wpadnie w rece i bluza z kapturem albo koszula w krate ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Na codzien Spodnica w krate, podkolanowki do szyi, drewniaki, kapelusz i jesionka. ;] A tak powaznie to lubie chodzic w szelestach, takich spodniach robionych ze spadochronu. W ciuchy zaopatruje sie przewaznie w cropp town, nie chce mi sie szukac niczego ponadprzecietnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) poca musisz wygladac jak wiesniak [; nie to co ja:P plastikowe blyszczace el0 adidaski dresik adibosa zel na glowie itd [; na serio to ostatnio glany czarne jeansy jakastam koszulka i czarna bluza na to ramoneska i jestem straszny [; Edytowane 18 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 poca musisz wygladac jak wiesniak [; nie to co ja:P plastikowe blyszczace el0 adidaski dresik adibosa zel na glowie itd [; na serio to ostatnio glany czarne jeansy jakastam koszulka i czarna bluza na to ramoneska i jestem straszny [; ...z garbem na pewno :lol2: :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 [; garba mam zamaskowanego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 mijamy taka babcie z 70lat .. a ona sie popatrzala na nas i ... przeżegnała ;] Mnie takie zachowanie bawi. Mnie coś podobnego spotkało tylko z niemiecka wycieczką. Generalnie jestem militarystą, ubieram się w wojskowe łachy albo na czarno. Olive drab moim kolorem albo jakiś kamuflaż. Ale wracając do historii to idę sobie główną ulicą miasta, buciki na wysoki połysk,nogawki podwinięte, spodnie zielone M65, spięte pasem z Wehrmacht który sam znalazłem, odrestaurowałem bo był w opłakanym stanie po 60 latach wiszenia na strychu. Oczywiście Szanowna wycieczka za szybko skojarzyła fakty bo mój wygląd, plus brak włosów na głowie wraz z pewnym symbolem na klamrze mógł wskazywać że jestem delikatnie mówiąc nacionalistą ;] Generalnie nie ma co wyrabiać sobie zdania o ludziach po wyglądzie. Znam masę osób które na pierwszy rzut oka wyglądają jak mordercy niemowląt a w rzeczywistości muchy by nie skrzywdzili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 a ja czarna i obcisla skora, maska skorzana na twarzy ;) do tego rozowe skarpetki i pejcz w prawym reku ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Odświeżam temacik. Więc mam mały problem, a jaki to już wam opowiem. Wraz ze zbliżającą się wiosną mam silne postanowienie zrobienia czegoś z sobą, trzeba trochę popracować nad sobą a nie cały czas siedzieć przed kompem. No i tu, żeby uprawiać jakikolwiek sport trzeba mieć jakieś wyposażenie na sobie. Chciałbym kupić sobie fajny dres, ale taki, który byłby dosyć dobry, cena nie gra roli, skoro komp to studnia bez dna to i na co innego też się znajdzie :) Ale najważniejszą rzeczą w tym wszystkim jest to z jakich materiałów szukać, poradźcie coś. Z tego co się orientowałem to może to być uszyte z bawełny, poliestru, mikrofibry, sztucznych tkanin i innych "worków foliowych" nieprzepuszczających powietrza. Dla mnie priorytetem jest to, żeby materiał mógł odprowadzić choć część ciepła i wilgoci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...