Hipo Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Problem jak w temacie, nigdy wczesniej nie zauważyłem jakichś braków az do teraz, kiedy wystawiam nową aukcje i przechodze do strony na której mozna sobie wklepywać tagi html jest pod tym okienkiem dostępny w IE Edytor wizualny i podglad, natomiast w operze mam tylko podgląd. Z czego wynika ten bug ? mam najnowszą wersje Sun Jawa i Opere 8.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 z ciekawości sprawdziłem i.... rzeczywiście nie ma tej opcji.... w FireFox jest... opera jest dziwna a może projektanci stron? Np na operze nie działają gry online z WP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Spróbujcie pobawić się z ua.ini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) @paulo Może jakieś konkretne sugestie co nalezy poprawic ? Edit mój plik ua.ini zawiera tylko to: Opera Preferences version 2.0; Do not edit this file while Opera is running; This file is stored in UTF-8 encoding[Identity]www.opera.com=1pncbank.com=4online.wellsfargo.com=4gmail.google.com=1gmail.com=1msdn.microsoft.com=2nwolb.com=1espn.go.com=1www.sony.com=0apple.com=1rolex.com=1mail.google.com=1 Edytowane 17 Września 2005 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Spróbuj dopisać allegro i gry online wp z =4 lub =5. IMO powinno pomóc, bo pewnie nie jest to wina Opery tylko wŁebmastera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 edytor wizualny wykorzystuje cos czego opera nie ma. jest to kwestia glupoty tworcow tej przegladarki, skadinad zajefajnej. jest to zbior niecalkiem standardowych funkcji okolo-javascriptowych nazywanych rich text editing. w mozilli nazywa sie to Midas. jesli problem wynika stad to niczym tego nie obejdziesz. proponuje pisac na ich forum na ten temat, moze do nich w koncu dotrze, ze sie osmieszaja celowo nie dodajac tej funkcjonalnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Czyli niestety nici z tego :| a szkoda bo ten web explorer bardzo mi przypasił przez czas używania go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makabda Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Czyli niestety nici z tego :| a szkoda bo ten web explorer bardzo mi przypasił przez czas używania go. 1653672[/snapback] Opera9 o kodowej nazwie Merlin będzie zawierała ten edytor http://nontroppo.org/wiki/Opera9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 ktory bedzie dzialak, jesli ludki z allegro go dopuszcza do obrotu. co nie jest wcale takie pewne, bo moze sie okazac, ze opera manatwardo wpisana blokade i guzik z tego bedzie, trzeba bedzie obchodzic ioszukiwacallegro a z tym czasem bywaja problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Do tej jednej czynności możesz poprostu odpalić IE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...