ryba Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 naklejka nad sledziami pci :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) A może czerwona diodka z mobo? ;) A zrob jeszcze fotki z tylko niebieską katodą. Bo wiem, że niektóre barwniki UV reagują też tylko w niebieskim świetle. Napewno nie tak jak z katodą UV al może troche sie świeci ten barwniczek. Bardzo fajnie to wygląda, ale tak jak mówił Samhain, żółty barwnik to kisiel :D A w układzie masz jaki roztwór? Destylkoa i borygo? moze cos innego? Edytowane 29 Września 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 stojaki na creativy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) haha ale sie doszykujecie :> to bylo "sokole oko" ze jedno zdjecie nie pasuje haha bo to nie ta buda :> Co do zdjec w niebieskiej katodzie to nie wiem kiedy beda bo zapomnielismy na poczatku a pozniej juz nam sie nie chcialo przerzucac :P P.S Sklad mojego WC to borygo zielone + destylka, boryga jest tak okolo 400 ml moze :) Edytowane 29 Września 2005 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Duże zdjęcie Duże zdjęcie Mimo iż zdjęcia nie wyszły mi zabardzo to chyba efekt dobrze widac, ja jestem zadowolony gorąco polecam. Na cały zamknięty układ [1,7l] wlałem połowę płynu. Edytowane 4 Listopada 2005 przez Darcon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Dzisiaj też otrzymałem "zasłużone" barwniczki i powiem, że nawet w świewtle niebieskiej katody widać fajny efekt. Oczywiście intensywność barwy nie jest taka jak by to było w świetle UV, ale nawet tak jak powiedziałem ze zwykłą katodą widać dużą różnice! Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ja dość długo mam już pomarańczowy barwnik z realitynet i powiem, że po wymieszaniu go z ok 1,7l borygo / destylowana 1:1 kolor jest słaby/ wyblakły/ mało intensywny. Z UV reagował baaardzo słabo. Jak dla mnie kompletnie się nie nadaje :(. Musiałem użyć czegoś innego jako barwnika, teaz kolor jest bardzo intensywny i świeci w UV bardzo mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...