Saimek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Wlasnie zamowilem na strone realitynet oczywiscie kolor zolty :> czekam na potwierdzenie i nr konta gdzie kase przelac =) edit: 2 minuty po zlozeniu zamowienia i tel od Sama hahah :D w sumie ja tez dlugo nie czekalem 5 min po fotkach zamowilem :D Edytowane 21 Września 2005 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ja mam jeszcze jedno pytanko, czy naprawde woda z dodatkiem tego barwinika robi sie taka nieprzejżysta? Bo ta mieszanka o kolorze czerwonym czy niebieskim to ładnie krystalicznie czysta. Czy ten żółty barwnik robi wode taką mętną? A może to zdjęcie tak oszukuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 nie wiem dlacego... jedynie bardzo metny byl zielony... reszta byla w miare przezroczysta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Miazga jak chcesz zeby cos swiecilo na dany kolor i bylo przezroczyste? Jesli ma swiecic porzadnie w UV to musi odbijac jakas barwe zeby to bylo widac i wtedy nie jest przezroczyste... ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Saimek, to zobacz sobie na zdjęcia wody z niebieskim barwinikiem jak ładnie świeci i jest przejżyste!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 dobra przyznam sie... :> zielony i zolty to kisiel ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Miazga: nie swieci tylko jest przeswietlony raczej :P mi sie nie podoba blue i fiolet.. w sumie to zaden oprocz zielonego/zoltego ale to moze kwestia gustu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 dobra przyznam sie... :> zielony i zolty to kisiel ;) 1661761[/snapback] :lol: Zaraz jakis producent borygo sie przyzna ze to tez kisiel :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Jeszcze jakbyś szczelił fotkę barwnika wlanego domieszanki woda : borygo (najlepiej różowe :wink: ) 1:1 to by było super. Chyba połowa tweakowców ma borygo zatankowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 To ja jeszcze poproszę o to samo, tylko z Borygo zielone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Ja zrobie fotki z zielonym borygiem + zolty barwnik UV + katodka... mysle ze tak we wtorek jakos dopiero zdjecia o ile kedzil bedzie w Poznaniu bo ja nie mam cyfraka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Saimek, to zrob jeszcze fotki z normalną katodą nie UV! :D Edytowane 22 Września 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Mam dwie niebieskie ktorych nie uzywam, jak przywioze to tez moge przetestowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Interesowalby mnie baaaardzo ten barwnik zielony. Czekam na dobre zdjecia ;) Jak widzisz wszystko jest teraz zalezne od zdjec ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 No mysle ze fotki beda i bedzie to wszystko ladnie wygladalo.. bede w poz pon/wtorek takze zdjecia pewnie dopiero wtedy mozliwe ze nawet sroda.. =P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerdey Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 No mysle ze fotki beda i bedzie to wszystko ladnie wygladalo.. bede w poz pon/wtorek takze zdjecia pewnie dopiero wtedy mozliwe ze nawet sroda.. =P 1666157[/snapback] :lol: Bodajże od wczoraj są na pierwszej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 :lol: Bodajże od wczoraj są na pierwszej stronie 1666402[/snapback] ciii bo sie wyda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Saimkowi nie o te fotki chodzi. On chce zribić u siebie w układzie z borygo i normalnymi katodami. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Przeciez ja te fotki widzialem pewnie pierwszy bo 3 min po tym jak je zobaczylem zamowilem u sama zolty barwnik. Chodzi o fotki w polaczeniu z demineralka + borygo czy sie nie psuje efekt itp oraz byly prosby o fotki plynu podswietlonego zwykla katoda w moim przypadku niebieska. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 a UV dye nie dzialal w zwiazku borygo&demineralka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 fotki świecącego saimkowego kibelka będą w środę wieczorem...najprawdopodobniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 A jak mają się te barwniki do UV Dye-Lite? W MCSie teraz po 10pln stoi ten barwnik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 A jak mają się te barwniki do UV Dye-Lite? W MCSie teraz po 10pln stoi ten barwnik... To jest dobre pytanie :) Jak UV Dye-Lite się sprawuje z mieszanką woda demineralizowana+borygo (najlepiej zielone)? Ma ktoś może taką miksturę w układzie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 No tak, ciekawe by było porównanie tych dwuch barwników. Bo obydwa kosztują 10 zeta, z tym że UV Dye-Lite jest 5ml a Realityneta jest 4ml, ;). Ale to nie istotne, najważniejszy jest efekt. Edit: Kto tutaj ma świecącego WCeta z jakimś barwnikiem niech sie pochwali i coś powie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Jako ze kto rano wstaje temu pan Bog daje to ja juz od rana rozbieram bude wyjmuje zatyczke i wlewam barwnik zaraz :) fotki beda jak tylko kedzil wpadnie z aparatem ale juz moge powiedziec wstepnie ze sam barwnik w ampulce swiecil ladnie w UV nie wlany do ukladu =) Edit: wszystko juz wlane zatkane i zamkniete. Swieci wypas :) na razie ogladalem tylko komp pod kocem i bylo jasno ciut jeszcze ale widac i swieci mocno. Fotki beda wieczorem po 21 jak sie sciemni gdzies bo nie chce mi sie kompa targac do lazienki pozatym kedzil wpadnie wieczorem. Pozdro =) Edytowane 28 Września 2005 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Czekamy, czekamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 No i jak tam? Będą te fotki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Chyba sie nie doczekamy ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 wczoraj wyniknęły problemy techniczno-personalne ;) fotki powinny być dziś B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Przepraszamy za opoznienie fotki ponizej :) moim zdaniem swieci ladnie i wszystko cacy. Zdjecia robione w swietle katody UV =) Psychozabawa! Znajdz jeden element ktory nie pasuje do reszty! do wygrania tytul "Sokole oko Tłika" Edytowane 29 Września 2005 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...