Ajantiz Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Zna ktos może sterowniki do Radeona które restartują akcelerator bo mam problem tego typu że gry mi się zawieszają a jak miałem dobre sterowniki to gra się minimalizowała i wyskakiwało okno z informacją że sterownik został zrestartowany i czy powiadomić ati o tym błędzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 To mi pachnie problemami sprzetowymi :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajantiz Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 moze to problem sprzentu ale jak mialem wczesniej sterowniki (nie pamietam jakie) to sterownik sie restartował i wszystko było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 a nie mozesz calkiem wyłączyc vpu recovery (bo to chyba o to chodzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Na poczatek moze powiedz jaki to akcelerator, a najlepiej tez w jakim kompie siedzi. Im wiecej szczegolow tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajantiz Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) MSI k7n2 Delta-L Barton 2500+ 256 DDR 400 kingstone HIS Radeon 9600 128 mb tyle chyba starczy :D VUP Recovery nie mam opcji takiej w sterownikach ;o nie wiem czemu bo wiem że kiedyś było ale to w innych, chyba zaisntaluje nowe omegi za pare chwil i jak bedzie ta opcja to wylacze. Edytowane 16 Września 2005 przez Ajantiz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 OT. Cos mnie ominelo? Od kiedy mozna miec fotki w podpisie? :shock: Sprawdz to bo mozesz dostac %% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajantiz Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 opcja VPU Recovery jest zobaczymy jak to działać będzie ale myśle że wszystko bedzie tak jak było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajantiz Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 wygląda na to że wszystko już jest ok !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...