tburdzy Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 cze, przy bootowaniu pojawia mi sie taki komunikat "NTLDR is missing" i nie mozna uruchomic kompa przy pomocy dyskietki bootujacej, czy ktos moze mi pomoc to zlikwidowac, dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 dyskietka startowa jest źle nagrana (albo w biosie bootowanie masz źle) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 moze fsb masz za bardzo podkrecone ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 cze, przy bootowaniu pojawia mi sie taki komunikat "NTLDR is missing" i nie mozna uruchomic kompa przy pomocy dyskietki bootujacej, czy ktos moze mi pomoc to zlikwidowac, dzieki. 1652632[/snapback] Podmien plik NTLDR z jakiegos dzialajacego systemu.. (tego samego), ale trzeba bedzie odpalic go z dyskietki systemowej win98 a jak jest NTFS to wsadzic dysk do innego kompa, inaczej sie nie da :) P.S. (pokazuj pliki ukryte i systemowe...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...