jacusix Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Mam taka sprawe do ludzi ktorzy znaja sie na konfigorowaniu sieci.Chodzi o moj przypadek.W kompie mam karte WLAN przez ktora "ciagne neta" i mam z plyta glowna zintegrowana zwykla karte sieciowa.Chodzilo by mi o to aby za posrednictwem tej drugiej zintegrowanej karty sieciowej udostepnic neta mojej siorze.Mam z nia siec ale nie umiem udostepnic jeje polaczenia internetowego. Oba kompy pracuja na win XP.Jestem slabym czlowieczkiem w sprawach konfigorowaniu sieci gdyz nigdy sie tym tematem nie zajmowalem.A siec z moja siora stawialem ok 2 h (klopoty z kablem i karta sieciowa w kompie siory).A i tak nie mialem o tym zielonego pojacia.Szukam czlowieka ktory pomoze mi to wszystko skonfigorowac.Z gory wielkie dzieki.Na wszelki wypadek moje GG:8295206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Wystarczy ze włączysz w swoim połączeniu z internetem udostępnienie dla połączenia a następnie u siostry ustawisz jako brame domyślną i dnsy swój wewnętrzny adres IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...