Adek_dj2 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Co sądzicie o forum www.ksif.prv.pl I czy ktos mogl by mi pomoc w zrobieniu fajnego stylu za darmo dodam ze forum jest z serwera www.fora.pl Prosze o odpowiedzi i pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek_dj2 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) - styl - logo - userzy - posty - mody - ten czat... - wolno chodzi 0/10 1653194[/snapback] Dlatego sie pytam czy ktos mi styl moglby zrobic za darmo Userow malo bo forum jest krotko postow dlatego jest malo bo jest krotko forum czat usuniety chodziło tak wolno dlatego ze byl czat Wiec ktos mi pomoze styl zrobic???? Edytowane 17 Września 2005 przez Adek_dj2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Moim zdaniem, to po pierwsze powinienieś zmniejszyć ilość kategorii i for (rada z darma). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek_dj2 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Czy ktos mi pomoze ze stylem???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 a możesz powiedzieć o co chodzi z tym stylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek_dj2 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Style czyli wyglad chodzi mi o ogolny wyglad Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 tam jest wiecej kategorii niz na tłiku o_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek_dj2 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Co z tym stylem zlituje sie ktos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 no do [gluteus maximus] jest, za ciemny jak na strone o tej tematyce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 A nie możesz założyć forum na jakimś normalnym serwerze, poszukać sobie darmowego stylu i go dowolnie zedytować? OMG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...