Neo_x Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 @See i co to zmienia?:) bo nie duzo kapuje.. ja nie zyje tylko komputerem i tyle na zasilke bym nie wydal :) @deuterix a plyta napewno wskazuje dobrze napiecia? sprawdz jakims miernikiem.. albo pojdz do kogos znajomego i sprwadz u niego czy to samo bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuterix Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) co do sprawdzenia u znajomego to przyznaje - nie mam gdzie i kiedy sprawdzić a co do miernika znajomy elektryk sprawdził przed chwilą: 3,94 V na linii 3,3 V... pozdrawiam ps nie stać mnie w tej chwili na zakup zasilacza za 200 zł -> kłopoty finansowe (oby przejściowe :) @See nie rozumiem: sugerujesz kupić od razu nowy zasilacz???? Edytowane 30 Marca 2006 przez deuterix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Nie trzeba od razu wywalać 200zł na zasilacz, jeżeli tego fortona masz na gwarancji to go odeślij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuterix Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 jest na gwarancji tylko chciałbym się upewnić czy to napięcie jest podstawą do reklamacji w ramach gwarancji? czy jest możliwość poradzenia sobie z tym problemem bez czekania na nowy / naprawiony zasilacz 2 tygodnie bądź więcej? proszę ponownie o pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Ja bym słał na gwarancje ze stosowną notatką co nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
See Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 @See i co to zmienia?:) bo nie duzo kapuje.. ja nie zyje tylko komputerem i tyle na zasilke bym nie wydal :) Dobra zasilke masz na lata, zmieniasz ja rzadziej niz procek czy plyte, modul przez wielu niedoceniany i lekcewazony, w rzeczywistosci ma ogromny wplyw na stabilnosc pracy calego zestawu. Kupujac plyte, 200 pln uwazamy za mala kwote, czy zatem 200 pln na zasilacz, ktory kupujesz rzadziej jak plyte to duzo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...