Skocz do zawartości
Domator007

Czy Polecacie Ten Zasilacz?

Rekomendowane odpowiedzi

@See i co to zmienia?:) bo nie duzo kapuje.. ja nie zyje tylko komputerem i tyle na zasilke bym nie wydal :)

@deuterix a plyta napewno wskazuje dobrze napiecia? sprawdz jakims miernikiem.. albo pojdz do kogos znajomego i sprwadz u niego czy to samo bedzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do sprawdzenia u znajomego to przyznaje - nie mam gdzie i kiedy sprawdzić

a co do miernika znajomy elektryk sprawdził przed chwilą: 3,94 V na linii 3,3 V...

pozdrawiam

ps nie stać mnie w tej chwili na zakup zasilacza za 200 zł -> kłopoty finansowe (oby przejściowe :)

@See nie rozumiem: sugerujesz kupić od razu nowy zasilacz????

Edytowane przez deuterix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest na gwarancji tylko chciałbym się upewnić czy to napięcie jest podstawą do reklamacji w ramach gwarancji? czy jest możliwość poradzenia sobie z tym problemem bez czekania na nowy / naprawiony zasilacz 2 tygodnie bądź więcej?

proszę ponownie o pomoc

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@See i co to zmienia?:) bo nie duzo kapuje.. ja nie zyje tylko komputerem i tyle na zasilke bym nie wydal :)

Dobra zasilke masz na lata, zmieniasz ja rzadziej niz procek czy plyte, modul przez wielu niedoceniany i lekcewazony, w rzeczywistosci ma ogromny wplyw na stabilnosc pracy calego zestawu.

Kupujac plyte, 200 pln uwazamy za mala kwote, czy zatem 200 pln na zasilacz, ktory kupujesz rzadziej jak plyte to duzo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi