Skocz do zawartości
_nc_

Chce Podłączyc Tube

Rekomendowane odpowiedzi

Za równie 400 zł sprzedałem pół roku temu AudioMegi na dwóch STX 30cm

(w sumie4!). łomot nie z tej ziemi, aż sąsiad z posesji obok nie dawał

rady (że nie wspomnę o sąsiadach w moim domu - mała kamienica).

Sprzedałem to, bo wyrobić się nie dało i strasznie muliło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lumperatoro jakim stereo mówiłeś? Jesli to sie tyczyło mojej wypowiedzi to oznajmiam.. że nie używałem 2 subwooferów w tym samym czasie :) - z resztą w zdaniu nic na to nie wskazuje... a jeśli to nie do mnie to ok..

ja mam suba w domu włąsnej producji także.. koszt około 200pln mnie to wyniosło... i gniecie z 4 pietra do piwnicy :D, jak uchyle okno to zasila w bas także całe podwórko.. ale w bas.. a nie w stukanie znane z wieżyczek :). Przy zamknietych oknach szyby tak latają że przechodie się patrzą na 4 pietro co sie dzieje... bo dobiega stamtąd dziwny dzwięk.. furczących szyb :twisted:

subwofer robiony na oko.. metodą prób i błedów... (miałem akurat płyty paździerzowe 18mm z biurka i szafy.. więc wyrzynarka w dłoń.. i testowanie... :)

suba można obejrzeć na mojej stronce domowej.. (adres w moich danych tweakowych)

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lumperatoro jakim stereo mówiłeś? Jesli to sie tyczyło mojej wypowiedzi to oznajmiam.. że nie używałem 2 subwooferów w tym samym czasie :) - z resztą w zdaniu nic na to nie wskazuje... a jeśli to nie do mnie to ok..

ja mam suba w domu włąsnej producji także.. koszt około 200pln mnie to wyniosło... i gniecie z 4 pietra do piwnicy :D, jak uchyle okno to zasila w bas także całe podwórko.. ale w bas.. a nie w stukanie znane z wieżyczek :). Przy zamknietych oknach szyby tak latają że przechodie się patrzą na 4 pietro co sie dzieje... bo dobiega stamtąd dziwny dzwięk.. furczących szyb :twisted:

subwofer robiony na oko.. metodą prób i błedów... (miałem akurat płyty paździerzowe 18mm z biurka i szafy.. więc wyrzynarka w dłoń.. i testowanie... :)

suba można obejrzeć na mojej stronce domowej.. (adres w moich danych tweakowych)

Bardzo ładne wykonanie tego subka :) Czy można by było poprosić o schemacik wzmacniacza oraz schemat zasilacza??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie ja jestem teraz napalony na to :

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74882241

bedzie to jakoś grało co o tym sądzicie

bedzie sie cząsło w pokoju 4x4 czyli 16 metrów kwadratowych

Moim skromnym zdaniem na taki pokoik powinien dać rady :) Tylko pytanie jaki masz wzmacholek?? Czy da rady to udźwignąć? Kiedyś pamiętam jak miałem przedwzmacniacz chyba Unitry do tego tubacza własnej produkcji i 2 jakieś głośniczki,tubacz wymiatał sąsiedzi na 4 piętrze mnie słyszeli a za ścianą w kuchni talerze z szafek leciały :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi