Lumperator Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 aaaa hehe... no faktycznie. Ale ciągle kojarzy mi się z tamtym wałkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek18-1987 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ja mam glosniki 2.1 i potrzebuje cos co zrobi zeby hata sie częsła jak zapuszcze muze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ja mam glosniki 2.1 i potrzebuje cos co zrobi zeby hata sie częsła jak zapuszcze muzeTrzęsienie ziemi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Trzęsienie ziemi? Nie, CZĘSIENIE ziemi !! Napisz ile masz na to kasy i co chcesz kupić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek18-1987 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 potrzebuje trzesienia ziemi za jakies 400 zl :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Za równie 400 zł sprzedałem pół roku temu AudioMegi na dwóch STX 30cm (w sumie4!). łomot nie z tej ziemi, aż sąsiad z posesji obok nie dawał rady (że nie wspomnę o sąsiadach w moim domu - mała kamienica). Sprzedałem to, bo wyrobić się nie dało i strasznie muliło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Lumperatoro jakim stereo mówiłeś? Jesli to sie tyczyło mojej wypowiedzi to oznajmiam.. że nie używałem 2 subwooferów w tym samym czasie :) - z resztą w zdaniu nic na to nie wskazuje... a jeśli to nie do mnie to ok.. ja mam suba w domu włąsnej producji także.. koszt około 200pln mnie to wyniosło... i gniecie z 4 pietra do piwnicy :D, jak uchyle okno to zasila w bas także całe podwórko.. ale w bas.. a nie w stukanie znane z wieżyczek :). Przy zamknietych oknach szyby tak latają że przechodie się patrzą na 4 pietro co sie dzieje... bo dobiega stamtąd dziwny dzwięk.. furczących szyb :twisted: subwofer robiony na oko.. metodą prób i błedów... (miałem akurat płyty paździerzowe 18mm z biurka i szafy.. więc wyrzynarka w dłoń.. i testowanie... :) suba można obejrzeć na mojej stronce domowej.. (adres w moich danych tweakowych) Edytowane 29 Listopada 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Lumperatoro jakim stereo mówiłeś? Jesli to sie tyczyło mojej wypowiedzi to oznajmiam.. że nie używałem 2 subwooferów w tym samym czasie :) - z resztą w zdaniu nic na to nie wskazuje... a jeśli to nie do mnie to ok.. ja mam suba w domu włąsnej producji także.. koszt około 200pln mnie to wyniosło... i gniecie z 4 pietra do piwnicy :D, jak uchyle okno to zasila w bas także całe podwórko.. ale w bas.. a nie w stukanie znane z wieżyczek :). Przy zamknietych oknach szyby tak latają że przechodie się patrzą na 4 pietro co sie dzieje... bo dobiega stamtąd dziwny dzwięk.. furczących szyb :twisted: subwofer robiony na oko.. metodą prób i błedów... (miałem akurat płyty paździerzowe 18mm z biurka i szafy.. więc wyrzynarka w dłoń.. i testowanie... :) suba można obejrzeć na mojej stronce domowej.. (adres w moich danych tweakowych) Bardzo ładne wykonanie tego subka :) Czy można by było poprosić o schemacik wzmacniacza oraz schemat zasilacza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek18-1987 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 ludzie ja jestem teraz napalony na to : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74882241 bedzie to jakoś grało co o tym sądzicie bedzie sie cząsło w pokoju 4x4 czyli 16 metrów kwadratowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 ludzie ja jestem teraz napalony na to : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74882241 bedzie to jakoś grało co o tym sądzicie bedzie sie cząsło w pokoju 4x4 czyli 16 metrów kwadratowych Moim skromnym zdaniem na taki pokoik powinien dać rady :) Tylko pytanie jaki masz wzmacholek?? Czy da rady to udźwignąć? Kiedyś pamiętam jak miałem przedwzmacniacz chyba Unitry do tego tubacza własnej produkcji i 2 jakieś głośniczki,tubacz wymiatał sąsiedzi na 4 piętrze mnie słyszeli a za ścianą w kuchni talerze z szafek leciały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek18-1987 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 te subek jest aktywny bo sie pytalem !!!!!!!1111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...