kali990 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 A wiec sprawa wygląda nastepująco w chwili obecnej mam ABIT NF7 podstawową wersje i zastanawiam sie czy nie wymienic na DFI NFII U400S-AL powiedziec mi jak ta płyta sprawuje sie w praktyce , czy jest stabilna jakie osiagią ma , jak bardzo da sie podkrecic i mozliwe jest ze zakupie takkze procesor bartona miedzy 2500+ a 3000+ prosze o pomoc :!: PS Prosze nie pisac zebym przeszdł na s.939 czy 754 . prosze odpowiadac konkretnie na moje pytania:D Z góry dziekuje:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Nie sądzę żebyś musiał zmieniać płytę. Narazie hamuje Cię procek, jak się uparłeś na SocketA (co nie zmienia faktu że jak chcesz zmienić mobo i proca to lepiej wziąć S754) to kup selekcjonowanego mobila z Allegro i wyciągnij z niego co się da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...