Greg_1 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Wszystkie 7800GT mają pamięci 2.0ns, btw to już było w tym topicu :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
23marc Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Posiadam karte grafiki Msi 7800gt i monitor Belinea 103055 17" po zainstalowaniu karty moim oczom ukazal sie rozmazany obraz w windows (1280x1024 -85Hz) a co gorsze ze jak wlaczylem gre (800x600 -144hz ) rozmazanie obrazu przeroslo moje oczekiwania (szkoda oczu) Wczym tkwi problem dodam ze posiadalem wczesniej grafike 6600gt i obraz byl ostry nawet na 144hz Karta ma dwa wyjscia DVI a monitor jest podlaczony przez przejsciowke do dvi Pomocy bo juz niewiem co robic ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 ponawiam pytanie: czy ktos wie jak uruchomic to VIVO? tzn zgrywanie z tv na kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Posiadam karte grafiki Msi 7800gt i monitor Belinea 103055 17" po zainstalowaniu karty moim oczom ukazal sie rozmazany obraz w windows (1280x1024 -85Hz) a co gorsze ze jak wlaczylem gre (800x600 -144hz ) rozmazanie obrazu przeroslo moje oczekiwania (szkoda oczu) Wczym tkwi problem dodam ze posiadalem wczesniej grafike 6600gt i obraz byl ostry nawet na 144hz Karta ma dwa wyjscia DVI a monitor jest podlaczony przez przejsciowke do dvi Pomocy bo juz niewiem co robic ! To zapewne wina tej przejsciowki, sprobuj z inna, mialem kiedys to samo, paskudzila obraz na maxa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 ponawiam pytanie: czy ktos wie jak uruchomic to VIVO? tzn zgrywanie z tv na kompa? http://www.nvidia.pl/object/wdm_geforce_4.13_pl.html u mnie po zainstalowaniu tego czegoś wszystko działało jak należy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braciak Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 witam Mam pytanie jest duzo wydajniejszy gtx od gt?w garcj\h odczuje duza roznice?a wstanach gtx po 230 dolarow maja byc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Dobre o/c GT przewyższa GTX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braciak Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 i jeszcze jedno znacie jakis dobry sklep w stanach pewny i tani bo mam znajomego to moze bym sobie stamtad kupil podobno tam gtx maja kosztowac 230 dolcow !(mozna sobie dwie kupic za cene jednej u nas to chore jakie u nas sa ceny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 kumpel na Opku @ na 2.5 ma w 05 ~7900 (grafa nie podkręcana), przy GTX'ie ważny jest procek bo to on staje sie wąskim gardłem, a nie grafa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braciak Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 zna ktos jakis sprawdzony sklep internetowy w usa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 już to pisałeś :!: nie rób śmietnika z forum. A tak wogóle to twój znaojomy prędzej ci poleci jakiś sklep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Wycisnąłem ostatnie soki z grafy (tak mi się przynajmniej wydaje). Rezultaty są takie: 3dM01: 31804 3dM03: 19043 3dM05: 8870 Linki do ORB'a w sigu. Jedyne co mogę jeszcze zrobić, to mod ołówkowy na pamięci. Ale to może kiedyś.... choć 9k kusi ;) Pełny setup, gdyby kogoś to interesowało: Edytowane 13 Grudnia 2005 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) U mnie przy 1260 pamiątki proszą o litość :( Edytowane 13 Grudnia 2005 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) No to trzeba pomęczyć CPU bo to jest teraz wąskie gardło ja przy 520/1245 mam ledwo 8400, chyba 8410 czy jakoś tak :( CPU teraz leci na 2.4 wyżej chwilowo sie nie da - dupne mobo :/ Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 @dem moze zrobisz testy z credits w cod2?? Najlepiej ustawienia w sterach HQ + 4xAA + 16xAnizo. Jestem bardzo ciekawy jakie uzyskasz wyniki. Ja u siebie na grafie 430/600 w rozdzialce 1280x1024 mam: 2005-12-09 15:31:04 - cod2sp_s Frames: 9059 - Time: 342931ms - Avg: 26.416 - Min: 14 - Max: 126 Warunek puszczenia credits to zakonczenie gry :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ja nawet nie mam tej gry, więc jak sam widzisz, nic z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Szkoda :cry: a moze znajdzie sie ktos chetny? Dobrze by bylo aby karta chodzila ca najmniej 500/600 wiec wiekszosc tutaj obecnych sie kwalifikuje :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Jutro postaram się sprawdzić. Potrzebuje tylko save. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Daje linka do ostatniego save'a jakiego mi zapisal. Jest autosave mam nadzieje ze wystarczy. http://rapidshare.de/files/9123520/rhine-levelend.svg.html :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braciak Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 już to pisałeś nie rób śmietnika z forum. A tak wogóle to twój znaojomy prędzej ci poleci jakiś sklep Greg ile ty masz lat?czy tu same chlopaki z gimnazjum sa ?skoro zadaje takie pytanie to chyba nie bez powodu:)wiem ze pare osob z forum cos tam sprowadza czasami z USA wiec jesli znacie jakis dobry sklep to napiszcie !z gory dzieki! i jeszcze jedno pytanie ten x1800xl faktycznie jest duzo wydajniejszy po podkreceniu chodzi mi o wydajnosc w grach czy widac roznice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Co ty człowieku gadasz walisz prawie post pod postem z tym samym pytaniem :!: a nie mineły nawet 2h :!: btw. nie wyjeżdżaj z takimi tekstami. A poza tym to już jest OT więc wypad stąd z tym pytaniem :!: A jak sie nie podoba nikt cie tu nie trzyma. Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braciak Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Co ty człowieku gadasz walisz prawie post pod postem z tym samym pytaniem :!: a nie mineły nawet 2h :!: btw. nie wyjeżdżaj z takimi tekstami. A poza tym to już jest OT więc wypad stąd z tym pytaniem :!: A jak sie nie podoba nikt cie tu nie trzyma. bez komentarza :)piszesz jak nastolatka a podpisujesz sie greg :lol2: po co mi piszesz ze dwa razy napisalem ?odznaczenie dostaniesz za to? (skad ty mozesz wiedziec czy moj znajomy jakies sklepy zna?jesli nie znasz sklepu to po co sie odzywasz ? moje pytanie aktualne !nie pisze bo juz dwa razy napisalem a jak wspomne trzeci raz to mnie dziecko udusi :lol2: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 bez komentarza :)piszesz jak nastolatka a podpisujesz sie greg :lol2: po co mi piszesz ze dwa razy napisalem ?odznaczenie dostaniesz za to? (skad ty mozesz wiedziec czy moj znajomy jakies sklepy zna?jesli nie znasz sklepu to po co sie odzywasz ? moje pytanie aktualne !nie pisze bo juz dwa razy napisalem a jak wspomne trzeci raz to mnie dziecko udusi :lol2: pozdrawiam Poziom twojej inteligencji najwyrażniej daleko siega w tyle czasów kamienia łupanego. Masz jakis kompleks niższości bo takie odniosłem wrażenie ? Tak trudno użyć mózgu? Nie zastanawia cie to czemu ci nikt nie odpowiada? Tak trudno samemu sobie poszukać np. przy uzyciu google ? a nie odrazu walisz bezsensowne pytania na forum :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Daje linka do ostatniego save'a jakiego mi zapisal. Jest autosave mam nadzieje ze wystarczy. http://rapidshare.de/files/9123520/rhine-levelend.svg.html :wink: pozdrawiam Zaraz, chwila, moment ;] Mam wybrać Credits?:> Przez pare minut leciały mi same napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braciak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 No nie nie ma to jak trafic na oszolomow zapytac sie nie wolno :) ludzie po to jest forum zeby sie pytac!kogo mam sie zapytac jak nie uzytkownika 7800gt czy jest lepszy od 1800xl? albo gdzie jest najtanszy sklep skoro tu duzo osob z usa sprzet sciaga!dzieciaku gdzie ty kompleks nizszosci zauwazyles?chyba ty masz bo mi by do glowy nie przyszlo kazac komus wypadac z forum:)co to wasze forum?uwazam temat za zakonczony! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Bench COD2 Credits :) na takich ustawieniach jak pisalm chemiczny :P Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 13229, 348451, 17, 137, 37.965 pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Może to zabrzmi głupio, ale czy znacie jakieś programy/dema które mają bardzo dobrą grafike? Dema nvidi już oglądałem. Tak samo jak marki ;] Szukam czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 @ kucyk - zaraz instalne te pl choc nie wiem czy cos to da coda2 stestuje na pewno jak bede mial czas @ poca - polecam http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Szukam czegoś innego.www.scene.org ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Bench COD2 Credits :) na takich ustawieniach jak pisalm chemiczny :P Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 13229, 348451, 17, 137, 37.965 pozdr :) :blink: Nie ze watpie w wynik ,ale czy gra byla czysta bez zadnych przyspieszaczy (jakies zmiany w config)?? Jak wroce na chate to zapuszcze test z ustawieniami grafy powiedzmy 470/600...moze sie uda :wink: pozdrawiam BTW. @Poca napisy beda leciec ale jak skonczysz gre to bedzie jeszcze widac takie demo gry... Edytowane 14 Grudnia 2005 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...