Szuwar Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) złamałem 9k w 2005 ;) 550/1220Mhz biosmod na 1,5V Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Siuwar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No Panowie! Wreszcie przesiadam się na PCI-E :D Dzisiaj zamówiłem XFX 7800 GT i płytkę ASUS AN8 SLI PREMIUM :) Stwierdziłem ,że bardziej mi się opłaca kupić płytę+grafę, niż samą 7800 pod AGP. No i ta wydajność... 20 potoków i 7 werteksów :) Nie to co 16/6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 9053 :) http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1951224 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nie chce sie ktos moze przypadkiem pozbyc 7800 GT ? :wink: Chetnie przejmie jakiegos w swoje rece za okazyjna cene :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Hehe dobre :D Nie ,ale jest do sprzedania Leadtek 6800 modowalna na GT :) Swoją 7800 GT dopiero co zamówiłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n3 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 czy max temp 75C w stresie na Gf7800GT@475/1140 (Gigabyte, chlodzenie boxowe) jest w normie ? jakiej temp najlepiej nie przekraczac ? z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Hmm , mam do wyboru Palita i Gigabyte . Czy w ogole te grafy poza chlodzeniem roznia sie w jakis sposob , czy wszystkie to referencyjne NV ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Wszystkie to referencyne konstrukcje ,kieruj sie cena i wyposazeniem (moze vivo?) :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 mam pytanko czy ktoś gra w najnowszego "Tomb raidera legend" bo nie wiem czy mam błąd gry bo cholernie się zacina strasznie?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Polecam temat o tej grze :lol2: Jesli grasz z NG to norma bo optymalizacja w tym trybie jest do bani :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 @robak57 spróbuj ze sterami 84.43 podobno mają opymalizację do TRL z SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shog Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 @robak57 spróbuj ze sterami 84.43 podobno mają opymalizację do TRL z SLIDla SLI tak ale o samej optymalizacji NextGena nic nie piszą :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 podaj stronę z ty mi sterami dzięki Ali wyłaczyłem ng i jest git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Chodzi pewnie o te http://www.gamershell.com/news/29507.html stery :) U siebie nie zauwazylem jakiejs dramatycznej poprawy :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Albo tu http://www.nzone.com/object/nzone_download...2bit_84.43.html Hmm a gdzieś czytałem że mają optymalizacje dla TRL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubaaa Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 [gluteus maximus] nic się nie poprawiło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ja sobie ostatnio gram w Tomb Rider - legends i tam jest taka opcja jak NGC (Next Generation Content) poprawa obrazu jest bardzo znacząca a co za tym idzie obiciążenie na grafike kolosalne ja mam winfasta px 7800 gt podkręconego na 450 - 1170 i po włączeniu tej funkcji i ustawieniu rozdzielczosci na 1024-768 to jest masakra od srednio gdzieś 25-30 klatek z częstymy przycięciami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 No i co z tego :unsure: To jak dziala TRL z NG wszyscy wiemy wiec nic odkrywczego nie napisales :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 No i co z tego :unsure: To jak dziala TRL z NG wszyscy wiemy wiec nic odkrywczego nie napisales :? pozdro z tego co ja widzę że sli z 7800 GT by było nie za wesoło ale za to widok jest zarąbisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ja musze zdobyc sie na odwage i timingami sie pobawić i vdimm moda zrobic :) tylko do tej ikei sie wybrac musze i miernik kupić trzeba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ja musze zdobyc sie na odwage i timingami sie pobawić i vdimm moda zrobic :) tylko do tej ikei sie wybrac musze i miernik kupić trzeba ;) a to w 7800 GT można jakiegoś moda z napieciem zrobić poprzez zamalowanienie jakiejś sciezki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) a to w 7800 GT można jakiegoś moda z napieciem zrobić poprzez zamalowanienie jakiejś sciezki ??Czytasz tutaj czasami czy tylko piszesz??? :? Mozna olowkiem podbic napiecie na pamieciach ,a lutujac rezystor podbic napiecie na gpu (powyzej 1,5V) :wink: pozdro Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Czytasz tutaj czasami czy tylko piszesz??? :? Mozna olowkiem podbic napiecie na pamieciach ,a lutujac rezystor podbic napiecie na gpu (powyzej 1,5V) :wink: pozdro a ma ktoś jakieś zdjecia jak do zrobic ?? bo ja na pamieciach cos takiego sobie zrobił tak samo jak na gpu:p ale i tak po zmianie biosu i danie napiecia 1,45 to dalej ładna kiszka u mnie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a ma ktoś jakieś zdjecia jak do zrobic ?? bo ja na pamieciach cos takiego sobie zrobił tak samo jak na gpu:p ale i tak po zmianie biosu i danie napiecia 1,45 to dalej ładna kiszka u mnie pozdrawiamzerknij kilka postów wcześniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 to każdy modował swoją grafikę poprzez zdjęcia ze stronki VR Zone?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A jak myslisz??? Czy kazde Twoje pytanie bedzie owocowac postem??? Czy az tak trudno samemu wywnioskowac co kto zrobil i z czego korzystal :? Przeciez wszystko jest napisane w temacie :-| pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) A jak myslisz??? Czy kazde Twoje pytanie bedzie owocowac postem??? Czy az tak trudno samemu wywnioskowac co kto zrobil i z czego korzystal :? Przeciez wszystko jest napisane w temacie :-| pozdro Jak widzisz Inteligencja zawodzi a na tym forum nie rzadko :wink: Fanatyzm też robi swoje. Ale do tematu wracając. Co do Tomb Raidera to nazwa Next Gen może nam wskazywać, że ta opcja będzie płynnie chodziła dopiero na kartach następnej generacji :lol: Pozatym chłopakio nie załamujcie sie 9k punktów w marku 05 bo ja mam tam nawet nie tysiąc ;] I z chęcia bym sie zamienił. Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 klik Powinieneś dać to tak >>>KLIKNIJ W TEN NAPIS<<<< Bo jeszcze będzie dziesięć pytań o co Ci chodzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ja dałem napiecie w biosie 1,5v i dalej lipka toche z tego jest i chyba z niej juz nic wiecej nie wycisne bo od 475 Mhz pokazuja się arty w grach i szkoda tak męczyć grafę :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...