kidroch Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 witam znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64321195 co Wy myślicie o tym procku?? czy będzie dobry do OC?? pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Zasilany jest niskim napięciem a więc teoretycznie powinien ładnię się kręcić. Jeśli jesteś z okolic proponował bym odbiór osobisty i odrazu sprawdzisz jak się kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Zasilany jest niskim napięciem a więc teoretycznie powinien ładnię się kręcić. Jeśli jesteś z okolic proponował bym odbiór osobisty i odrazu sprawdzisz jak się kręci. 1654083[/snapback] W tej aukcji koleś pisze o seriach tych procesorów, i niektóre to chyba T-Bredy A(hmm, bynajmniej to wynika z oznaczeń, niektóre kończą sie na literkę A, a co z tego co wiem to znaczy ze proc to T-bred A) a jak wiadomo, T-bredy A się słabo kreciły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 witam znalazłem coś takiego: 1653660[/snapback] Cena zdecydowanie za wysoka, poza tym jest to pewnie Thb-A więc sobie dużo nie pokręcisz, jednym słowem nie warto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...