Gość Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 pamietam jak q1 nie chcial pojsc na 486' date=' bo wymagal pentium... ale u1 to bylo przegiecie, na moimcel600 i gf2pro nie bylo idealnie jeszcze, fakt, ze mialem dziwna mb i gf chodzil na niej jak riva, ale bez przesady...[/quote'] buaaaaaaaaaaaaaahhahaha a ja gralem w q1 na 486 i co ty na to q1 spoko chodzil na 486 od dx4100mhz plynnie w 320x200 daje za to twoja glowe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 buaaaaaaaaaaaaaahhahaha a ja gralem w q1 na 486 i co ty na to q1 spoko chodzil na 486 od dx4100mhz plynnie w 320x200 daje za to twoja glowe:) 320/200. to super, jak doom. ja probowalem na 486dx2/66 i mialem 2klatki/sekunde. i gralem w vga :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 no panowie z innej beczki age of empire2 (teraz conquerors) najpierw miałem celka 333a/~~416 voodoo1 64 ramu i zacinka przy 2 przeciwnikach nast. duron 650 riva tnt2 32 ,128ram i to samo :evil: nast duron 1200 gf2mx200 32, 256ram no i q.... tnie przy 3 botach !!!! teraz jak niżej i dalej franca tnie tyle że przy 5 botach a możesz mieć tylko po max 200 ludzi no znajdźcie mi gre z bodaj 99 roku która tak marnie biega na nowym sprzęcie no tu microsyf się popisał na maxa pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 swojego czasu chyba Unreal 1 a teraz to raczej alpha Dooma 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 GTA3 na moim configu płynnie chodzi w 800600 .zgroza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 gta3 u mnie nie chodzi :D hehe nieda sie grac :/ i mafia ona to sie nie chciala zainstalowac buahhaahh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 GTA3? Hm..... a u mnie działa naprawdę płynnie w 800x600 medium detail i 640X480 high detail, tak więc na XP2000+ i Gf2Ti powinno być miodzio na 1024X768 HighDetail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 A ja pamiętam demo takiej gry: Spirit of speed (czy jakoś tak). Takie wyścigi jak dzisiaj Formuła 1 ale w 20-tych latach. W CD Action po recenzji napisali w minusach 2 fps przy max. detalach. Gra była chyba z 99r i jak ją z ciekawości włączyłem niedawno to dalej strasznie zwalniała, podsumowując współczesny przeciętny komputer nie poradzi sobie z grą sprzed ponad 3 lat. To znaczy grać się będzie dało, ale ale tak stara gra powinna dzisiaj śmigać po 80 fps a nie kilkanaście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 kurde a na moim konfigu to leci tak im niższa rozdzałka i detale tym bardzej tnie ale i tak w żadnej rozdziałce nie jest płynnie:( szczegolnie gdy jade samochodem jest 15fs a w nocy około 7!!!! i kurde nie wiem co jet bo u kumpla na gf 2 mx 200 lepeij chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Heh, to ja wspomnę Dooma II na 386 :D Trzeba była grać na mikroskopijnym ekranie. A jak go potem zobaczyłem na 486DX2, to mi szczena opadła... Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BcK Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 zdecydowanie chodzi tutaj o MORTYRA!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Fakt U1 nieźle dawał sprzęciorom w kość - ale z drugiej strony patrząc to graficznie gra wygląda lepiej niż nie jedna obecna produkcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Fakt U1 nieźle dawał sprzęciorom w kość - ale z drugiej strony patrząc to graficznie gra wygląda lepiej niż nie jedna obecna produkcja.ano wlasnie az milo nawet teraz pograc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 gta3 :twisted: cholernie sie tnie na moim kompie tresspasser AvP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Więc tak: alpha DOOMA III ( rzecz oczywista :) ) kiedyś TRINES 2 A jeszcze dawniej taka gierka FPP: chofziłeś po świecie prehistorycznym tzw. dinozaurów :) babką z dużym biustem i tatuazem na tym biuscie. Cieła się jak cholera! Niestety nazwy nie pamiętam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Tony hawk 2 na karcie 4mb - musialem wylaczac wszystkie detale i jak najmniejsza rozdzielczosc brac haha :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Taaak, zdecydowanie Unreal :). Ja nalezalem do tych szczesliwcow ktorym nie przycinalo - P II 233, 64 MB i Voodoo1 - ale kumpel ze swoim 32 megowym P166 i Tseng ET6000 pochlipkiwal... ;) A z jeszcze starszych gier to pamietam ze Incoming: Lux et Robur - taka strzelanka - jak na swoje czasy (1997/98) miala calkiem spore wymaganka... A na dzien dzisiejszy - Morrowind (ble!), NFS6 (totalne przegiecie!) i prawdopodobnie Doom3... :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Umnie gta3 na hight detal przy 1024/768 dziala bardzo dobrze bez zadnych problemow nawet gdy zarzuce se antyaliansowanie 4xS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...