kuki1989 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 witam, mam złozyc kompa dla mojej dziewczyny, bedzie on przeznaczony raczej do internetu i oglądania filmów, cana w jakiej oscyluje to tylko 300zł, w skład wchodzi: procesor, pł. głowna, pamiec, karta grafiki, dysk. prosze o złozenia takiego zestawu a czesci najepiej z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 witam, mam złozyc kompa dla mojej dziewczyny, bedzie on przeznaczony raczej do internetu i oglądania filmów, cana w jakiej oscyluje to tylko 300zł, w skład wchodzi: procesor, pł. głowna, pamiec, karta grafiki, dysk. prosze o złozenia takiego zestawu a czesci najepiej z allegro 1653729[/snapback] Chyba najlepszym wyjsciem bedzie kupienie jakiegos zestawu PIII - sporo tego jest na allegro. Ludzie wykupuja sprzet od firm ktore zmieniaja komputer. Ew. jakis Celeron 300A@450 MHz i reszta wedle potrzeb. Jednak pierwsze wyjscie jest chyba bardziej oplacalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) kup lepiej gotowca za ta kase bo cie taniej wyjdzie jesli bedzie zamawial kazda czesc od innego goscia... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63201380 tu masz jeszcze jeden zestawic calkiem niezly... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63337660 Edytowane 17 Września 2005 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) ale chodzi o to ze juz mam obudowe, cd rom, fdd, myszke, klawiature, monitor tylko potrzebuje podzespołw bazowych (najlepiej cos z duronem) Edytowane 17 Września 2005 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Z duronem??? Masz linka do PIII pewnie z 3x wydajniejszego.Pisze ze do internetu ale IMHO mozna znacznie lepiej wykorzystać te 300PLN mając potem znaczny wzrost przyjemności korzystania z systemu w miarę komfortowo. A teraz merytorycznie: Płyta pod PIII i taki procesor (mozna bardzo tanio juz kupić) Ram - jesli to będzi win98 128 wystarczy Grafika - moze być spokojnie zintegrowana na płycie (będzie taniej a wystarczy) Hdd - poszukaj najlpiej abyś mógł bo odebrać osobiście wielkość na ile Ci pozwolą fundusze ale na win98 8GB wystarczy nawet z zapasem na filmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Z duronem to nie będzie najlepsze rozwiązanie... Te durony stare (poniżej 1400) były słabe, najlepiej P III... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 a co myslicie o tym?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64571504 potem tylko dokupic jakis dysk 15-20GB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 jak do neta i filmów to styknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 jak do neta i filmów to styknie :) 1654379[/snapback] no niewiem czy duron do filmow styknie... p3 napewno bo sam go mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 no niewiem czy duron do filmow styknie... p3 napewno bo sam go mam icon_razz.gifprzeciez w tej aukcji jest athlon 1100Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Dlatego napisałem że styknie :) Kolega ma zestaw Athlon 1ghz i 256mb sdram i chodzi całkiem sprawnie jak na swe możliwości. Sabo^: czytaj uważnie :) btw. Ja na Duronie 1ghz i 128mb ram na Win XP Pro oglądałem płynnie i komfortowo filmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 ludzie filmy ja pgladam komfortowo na celku 466MHz i 128MB SDRAM PC100 - do neta i do filmow niezly sprzet, duzo tez zalezy od szybkosci dysku... kiedys na durniu 800 i na 256MB ramu to ja nawalalem w porzadne gierce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 przeciez w tej aukcji jest athlon 1100Mhz 1654431[/snapback] sory przeoczyłem to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 btw. twardziel (i w tym stary jak i aktualnym do neta) to samsung 40Gb(z czego jeden okalczone 2Gb przezemnie :P) 2mb cache 5400rpm. Wolny ale jak na swe możliwości całkiem ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...