Gość add_ek Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Cześć. Potrzebuję pomocy przy złożeniu tego ustrojstwa...Ustrojstwo wygląda tak a tak wygląda specyfikacja klik Na zdjęciu (tył) widać tak jakby czegoś tam brakowało?..Mam też kilka schematów Macie jakąś wiedzę w tym temacie?.. Pytałem konia68 i mechl!k'a ...bez odzewu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Powinieneś się połapać z podłączenie wdług tej noty: http://www.gamma.pl/technical/ampire/ag/AG-12864A.PDF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Powinieneś się połapać z podłączenie wdług tej noty: 1654138[/snapback] Przecież podałem specyfikację...(tam gdzie pisze: "klik") Jest tak.Podłączyłem według 3-go schematu i...podświetlenie jest, białe znaki są ale...no właśnie.Żaden program nie działa (np.LCDStudio).Jeszcze jedno...Po jakimś czasie ilka linii pionowych (tych po prawej stronie wyświetlacza sie nie świeci) Spaliłem coś?..Macie pojęcie co sie mogło stać?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 porownojac schemat i specyfikacje jest ok mysle ze problem lezy po stronie softu... wiec sprawdz jeszcze raz wszystkie luty i baw sie dalej konfiguracja softu mozesz tez go przetestowac na innym kompie ps. ile za niego dales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Tak to wygląda... jak ktoś chce kupić ...spoko, ja juz nie mam cierpliwości!!! :mur: Edytowane 18 Września 2005 przez add_ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 A czy soft którego używasz obsługuje kontroler na twoim LCD ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Zapomniałem, że tu się tylko kolorowe wentylatorki montuje... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Zapomniałem, że tu się tylko kolorowe wentylatorki montuje... :mur: 1657420[/snapback] I okienka... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...