trialman Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Hej! Mam laptopa Acer TravelMate 4102 z karta Radeon x700. Po podlaczeniu laptopa do kompa (s-video od kompa i euro do TV) jest tylko czano bialy obraz ;( ;( ;(. Wczesniej ten problem nie wystepowal (TV Sony z 2001 roku), teraz probowalem z 2 innymi TV (Trilux i Philips) i na obydwu obraz jest bez kolorow. Czy ktos zna moze odpowiedz na ta dziwna zagadke? W ustawieniach karty mam zaznaczony kraj Polska, reszta ustawien standardowa. Pozdrawiam i z gory dziekuje za sugestie! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Hej! Mam laptopa Acer TravelMate 4102 z karta Radeon x700. Po podlaczeniu laptopa do kompa (s-video od kompa i euro do TV) jest tylko czano bialy obraz ;( ;( ;(. Wczesniej ten problem nie wystepowal (TV Sony z 2001 roku), teraz probowalem z 2 innymi TV (Trilux i Philips) i na obydwu obraz jest bez kolorow. Czy ktos zna moze odpowiedz na ta dziwna zagadke? W ustawieniach karty mam zaznaczony kraj Polska, reszta ustawien standardowa. Pozdrawiam i z gory dziekuje za sugestie! :) 1653824[/snapback] Na niektorych telewizorach nie ma s-video w euro (tzn osobno luminancja i chromacja) i trzeba przed euro zastosowac przejsciowke S-video > composite i dopiero euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) a stalo sie to z dnia na dzien czy nigdy nie miales na ekranie kolorow? Edytowane 17 Września 2005 przez vitucky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...