asdf123 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Kupilem dzisiaj karte dzwikowa z gieldy ( od dobrzego znajomego wiec nie sadze zeby mi wcisnol zepsuta) Sound Blaster Live ! model CT4830 Podpielem ja. Sformatowalem dysk, wgralem winde strery do dzwieku firmy/grupy KX a dzwieku nie ma :( Dodam ze uzywam dwuch glosnikow a karta jest na 4+1 ale kolega oraz informacje z internetu udowiodly ze karta powinna dzialac poprawnie na 2 glosnikach ! Karte normalnie (chyba) widac w menagerze urzadzen : .<klik> Nie wiem co robic, moze cos trzeba skonfigurowac w driverach ! Pomocy. Za kazdy post z gory dziekuje Edytowane 17 Września 2005 przez asdf123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 POPRAW BLEDY :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Sprawdzałeś na każdym wyjściu :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdf123 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Sprawdzałeś na każdym wyjściu :>? HAHA OCZYWISCIE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Napewno nie masz nic skopanego w ustawieniach kx (np tylko wyjście cyfrowe :>? zamiana przodu z tyłem ?). Sprawdzałeś na normlanych sterach :>? Edytowane 17 Września 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...