adanethel Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Witam. Mam nastepujacy problem: kupilem na allegro karte kworld tv-7134pro. Nie przyslano mi sterow, ale jakos sobie poradzilem sciagajac je z netu (nawet mam 4 wersje). I po podlaczeniu wszystkiego obraz mam bardzo dobry, natomiast brak wogole dzwieku. Podlaczylem tak jak trzeba kabelek od tunera do line-in karty dzwiekowej. Nawet wpinajac bezposrednio glosniki do tunera nie dziala dzwiek. Wykluczam uszkodzona karte dzwiekowa, gdyz sprawdzalem na dwoch komputerach. Efekt ten sam. Probowalem za pomoca kilku programow: oryginalny (sciagnalem razem ze sterownikami), K!TV i Discaler. W tych programach probowalem wszystkich mozliwych opcji jakie sa do obslugi dzwieku. Nie pomagala zmiana systemu (powinno dzialac na PAL D/K, ale sprawdzalem tez na innych). Oczywiscie wszystkie suwaczki w windowsie sa na maxa, wiec tutaj tez wykluczam pochodzenie problemu. Czy jest jeszcze jakas mozliwosc, ktorej nie uwzglednilem, czy po prostu tuner jest uszkodzony ? Z gory dziekuje za podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 A czasem line in nie jest wyciszone :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Podłaczenie pod line in to bład. Podłacz pod mikrofon 'ustaw mic gain +20dB i wtedy zacznie to chodzić. Sygnał audio jest bardzo słaby i potrzebuje wzmocnienia w karcie muzycznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanethel Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) @Domik Jak napisalem wszystkie suwaczki sa ok (wlacznie z wyciszeniami) @Kwazor Troche nie rozumiem dlaczego mialoby to pomoc, skoro wszedzie pisze, ze trzeba podlaczac pod line-in. Ale sprobowac nie zaszkodzi. Jak sprawdze dam znac czy pomoglo. Edit: Po podlaczeniu do wejscia na mokrofon dalej nic :? Edytowane 17 Września 2005 przez adanethel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Na jakim chipsecie jest twoja karta :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanethel Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Na Phillipsie 7134 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spn_one Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 mam dokladnie ten sam problem.dzisiaj kupiem taki sam tuner..i problem ten sam..obraz jest..nie ma dziweku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokaj Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Możecie podać stronke z której można ściągnąć oprogramowanie i sterowniki? Mi płyta padła i nie mam skąd zdobyć. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...