Skocz do zawartości
adanethel

Kworld I Brak Dzwieku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam nastepujacy problem:

kupilem na allegro karte kworld tv-7134pro. Nie przyslano mi sterow, ale jakos sobie poradzilem sciagajac je z netu (nawet mam 4 wersje).

I po podlaczeniu wszystkiego obraz mam bardzo dobry, natomiast brak wogole dzwieku.

Podlaczylem tak jak trzeba kabelek od tunera do line-in karty dzwiekowej. Nawet wpinajac bezposrednio glosniki do tunera nie dziala dzwiek.

Wykluczam uszkodzona karte dzwiekowa, gdyz sprawdzalem na dwoch komputerach. Efekt ten sam.

Probowalem za pomoca kilku programow: oryginalny (sciagnalem razem ze sterownikami), K!TV i Discaler. W tych programach probowalem wszystkich mozliwych opcji jakie sa do obslugi dzwieku.

Nie pomagala zmiana systemu (powinno dzialac na PAL D/K, ale sprawdzalem tez na innych).

Oczywiscie wszystkie suwaczki w windowsie sa na maxa, wiec tutaj tez wykluczam pochodzenie problemu.

Czy jest jeszcze jakas mozliwosc, ktorej nie uwzglednilem, czy po prostu tuner jest uszkodzony ?

Z gory dziekuje za podpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Domik

Jak napisalem wszystkie suwaczki sa ok (wlacznie z wyciszeniami)

@Kwazor

Troche nie rozumiem dlaczego mialoby to pomoc, skoro wszedzie pisze, ze trzeba podlaczac pod line-in. Ale sprobowac nie zaszkodzi. Jak sprawdze dam znac czy pomoglo.

Edit:

Po podlaczeniu do wejscia na mokrofon dalej nic :?

Edytowane przez adanethel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi