kardas Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 pomysl troche, kazdy to myli, to jest temp w pudle 1657089[/snapback] to ja mam myslec?? czy ten kto sie myli?? <_< ja wiem gdzie nf7 ma czujniki pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) temp 28 stopni w idle nie przekracza 32 proc 9x222 1.5v Edytowane 19 Września 2005 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) to ja mam myslec?? czy ten kto sie myli?? <_< ja wiem gdzie nf7 ma czujniki pozdr 1657142[/snapback] Napisalem ze na NB ? Ale ze mnie ciul... Nom mniejsza o to.. bo w speedfanie i tak mam czujniki opisane w inny sposob niz na screenie :P Po co sie klucic ?? Pomylilem sie po prostu. @kardas Jakies lipne masz te temperatury jeszcze przy otwartym oknie Edytowane 19 Września 2005 przez melonowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ritteros Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Daremne sa te wszystkie posty - przeciez wszystko zalezy od wszystkiego !!!!!!!!! to po co taka gadka jak kazdy ma cos w zasadzie @wykrecone;/;/ wiec jest caly wachlarz mozliwosci :mur: a poza tym po co podawac najnizsza temperature i to bez obciazenia :mur: bezsens!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 @melonowy lipne? no a jak napisze ze to przy wylaczonych wiatrakach w budzie ,tylko sam radiator na procku przy napieciu 1,8vc?? to tez lipne? :-P ritteros ma racje, temat bez glebszego sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Witam.Mam celka 2.66/3.34+ freezer 4 temp.idle to 38 stopni przy zamkniętej budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Najlepsze jajka sa na abitach nf7. To co wyprawia ten czujnik to moznaby opisac w 5 tomowej ksiazce... Szczegolnie przy wc i zniwelowanej wentylacji elementow mobo. Co wiecej potrafi zmieniac skale odczytu po restarcie i kilka / kilkanascie stopni. Np ostatnio jak sie ochlodzilo (z 17-18C w pokoju, lodowata woda) to temp proca na 1.8V w idle 23 C :blink: , powoli powoli rosnie do 28. Ale to wszystko wierutne klamstwa, bo jak w pokoju jest te 23-25C to dochodzi do 48 bo mosfety sa cieplutkie (mimo radiatorow) i zaklamują. Nadmich na mosfety = -15C... ale to tez nie zawsze. Ogolnie syf. Jak sie chce debatowac o temperaturach to: ludzie musza miec to samo mobo, tej samej wersji z tym samym biosem. Albo profesjonalne termometry ktore sie stosuje np przy FC , za minimum 150zl - wtedy mowimy o realnej temperaturze. A tak to wrozenie z plyty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...