Skocz do zawartości
tomaki

Jaka Konfiguracja?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam komputer AMD Duron 960Mhz 256 mb ram dysk 20Gb Maxtor karte graficzna geForce 2 mx200 32 mb ram.Chce wymienic karte graficzna i jaka karta dobrze sprawowala by sie na moim sprzecie zeby gierki dobrze dzialaly na dobrych ustawieniach np nfs undergroun2 jaka karta by powinna byc by dobrze gra dzialala na dobrych detalach i rozdzielczosci 1024/768??A czy wogule by ruszył doom3 czy half life2 i inne hity czy moja płyta z prockiem i pamieciami przy dobrej grafice(jakiej?? model ) by poszło??.Napiszcie co sądzicie jakie karty??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy takiej konfiguracji wogóle nie opłaca się wymieniać grafiki, chyba że na jakiegoś GF3Ti, ale czy to będzie opłacalne? proc, pamięci będą bardzo wąskim gardłem.. nawet jakbyś wsadził niewiadomo jaką kartę to nie pograsz w nowsze gry na przyzwoitych detalach, nie ma mowy.

Edytowane przez aRczii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale jaki radeon?? parametry jaka czestotliwośc taktowania pamieci mikroukładu ile Bit co i jak?? jeste wiele modelow radeon 9550 dokladniejsze parametry.Na moim sprzecie i karcie geforce 2 mx200 32mb gram w nfs undergroun2 na normalnych ustawieniach i nie tnie siedziala pl;ynnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...