Skocz do zawartości
zaqzax

Wycinanie Dziury W Boku

Rekomendowane odpowiedzi

Mozecie mi kogos polecic w Warszawie kto by mi ładnie wyciał dziure w sciance obudowy, niestety recznie robie i tylko niszcze, niemam narzedzi a pewnie ktos ma i prowadzi takie usługi. Ile by to kosztowało.

Niechce wstawiac okna, chciałbym zamontować siatke - zalezy mi na temp.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurz swoją drogą co jakieś 2,3 tyg trzeba oczyścić normalna ... rzecz jak sie kurz tędy nie dostanie to inną drogą ... widzisz jakieś lepsze rozwiązanie ..??:) a że skuteczność chłodzenia sięaż takk zmniejszy to bym nie powiedział może max 1 stopień może 2 ....:)

## W miejsca gdzie jest duży nawiew powietrza kurz nie osiada gdyż jest rozwiewany przez wentylatorek :)

Edytowane przez Argennto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co 2 lub 3 tygodnei chcesz kompa odkurzać?? Ja to w sumei robie co 3 lub 4 dni!! Wystarszy pendzelek, mała szmatka i czysto, a nie po 3 tygodniach to już tak łatwo sie nie sprząta. Lepiej robić to częściej i regularnie z mniejszym nakładem pracy niża raz na miesiąc.

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co 2 lub 3 tygodnei chcesz kompa odkurzać?? Ja to w sumei robie co 3 lub 4 dni!! Wystarszy pendzelek, mała szmatka i czysto, a nie po 3 tygodniach to już tak łatwo sie nie sprząta. Lepiej robić to częściej i regularnie z mniejszym nakładem pracy niża raz na miesiąc.

1677241[/snapback]

cos strasznie macie zakurzone mieszkania.. mi wystarcza sprzatane raz na miesiac lub dwa Na ogol jest to usuwanie kurzu z wiatrakow. A trzeba przyznac ze sa to az 3 wiatraki, ktore teoretycznie go do wnetrza budy wpompowywuja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos strasznie macie zakurzone mieszkania.. mi wystarcza sprzatane raz na miesiac lub dwa Na ogol jest to usuwanie kurzu z wiatrakow. A trzeba przyznac ze sa to az 3 wiatraki, ktore teoretycznie go do wnetrza budy wpompowywuja.

W pokoju mam dywan i do tego psa który lubi troche brudzić! :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe no to respect.. ja swoje kompy czyszcze co pół roku.. jakoś mnie nie ciagnie żeby je rozkręcać co pare dni i pędzelkowac...

mówisz 1 stopień .. pewnie jeśli czyścisz co tydzień.. ale jak ja czyszce co 6 miesiecy to temperatura rośnie o nawet 15 stopni na samym procku (z 30 do 45 :) ) i chyba nie widziałeś nigdy tumanó kurzu na łopatkach wiatraka który jest przylepiony jak tynk.. :D.. albo zapchane stalaktytem piaskowym z kurzu przestrzenie między żeberkami radiatora na procku pod wiatrakiem... Wiatrak G rozwiewa.. tylko pomaga w osadzaniu się kurzu.

Coś na ten temat wiem bo testowałem możliwości zrobienia filtra powietrza do mojego kompa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi