QbaS Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 witam wszystkich mam zamiar zakupic sobie CB radio do samochodu ale nie mam pojecia jakiej marki wybrac prosze wszystkivh o odpowiedz z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=5072 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MightyBF Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Ja mam Johnny'ego z Presidenta, polecam :) Malutki, ładny wygląd, tylko mocy troche mało. Po gwarancji planuje tuning 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Alan to Midland ku scislosci :) Presidenty raczej nie sa chwalone wiec polecam Alana. Jesli wazna jest dla ciebie prostota obslugi, dobra jakosc i bezawaryjnosc polecam Midland Alan 100+. Radio z antena 120cm (marki CTE) z instalacja nie powinno wyniesc wiecej niz ~450zl Mam i polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...