phelps Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Witajcie mam prośbę podajcie linki do sciągniecia jakis programów zeby mozna było nimi dzielic partycje ale taki zeby pracował w dosie z dyskietki wiem ze sa takie ale zapomniałem nazw prosze bardzo pilnie dzisiaj chce ukonczyc ten problem z partycją!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnorek Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 fdisk (jest przy windowsie) musisz utworzyc dyskietkę startową w 98/Me w dodaj usuń, lub jest przy instalatorze 98/Me... podobna obsługa jak przy dyskietce (wpisuejsz w poleceniu "fdisk"), zawsze możesz dysk podzielic poprzez instalator sytemu Windows Xp, chyba najłatwiejszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Może jednak ranish patrition manager :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Hiren's BootCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Witam, mam pytanie odnośnie usunięcia partycji, na której jest zainstalowany system Linux. Chciałbym tą partycję usunąć i zainstalować partycję FAT/NTFS. Zresztą, która z partycji jest najlepsza dla WinXP z SP2?? I czy Fdisk'iem (dostępnym na cd WinXP) mogę usunąć partycje unixowe (dla Linux), czy tylko FAT?? Proszę o porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) dyskietka dosowa od partition magic'a, zrobisz wszystko co chcesz linuxowe powinny sie usunac dosowym fdiskiem, sa widziane przez niego jako non-dos partition Edytowane 24 Września 2005 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 ja tez polecam partition magic, na underpl.orgp owinien byc. instalujesz program potem robisz dyskietki co sam zaproponuje przy instalacji, nimi zrobisz wsio i to szybciorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...