sylwia Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Witam, pojawia mi się komunikat o błędzie Generic Host Process for Win32 Service, następnie jest komunikat, że zamknięcie systemu nastąpi w ciągu 1 minuty. Próbuje skanować Nortonem, ale w trakcie komp się wyłącza.. Dlaczego tak sie dzieje i co mam zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 dzisiaj miałam właśnie format i instalacje windowsa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnorek Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 jeszcze raz... i polecam formatować NTFS lecz w całkowicie a nie metodą szybką... czy komp jest podkręcony?? może wirus?? jakie oprogramowanie na dysku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 sformatuj dysk i na nowo instalacj windowsa - powinno pomóc 1654670[/snapback] Ekstra odpowiedź, takich speców nam trzeba na forum! W wielu przypadkach tem problem powoduje wirus, Blaster czy Sasser, nie pamiętam. Przeskanuj kompa dobrym antywirusem i jeszcze istnieje taki program do zamykania portów z których kożystają wirusy, jego nazwa była wymieniona w tematach o tym problemie, a takie już były, więc użyj opcji SZUKAJ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnorek Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Ekstra odpowiedź, takich speców nam trzeba na forum! W wielu przypadkach tem problem powoduje wirus, Blaster czy Sasser, nie pamiętam. Przeskanuj kompa dobrym antywirusem i jeszcze istnieje taki program do zamykania portów z których kożystają wirusy, jego nazwa była wymieniona w tematach o tym problemie, a takie już były, więc użyj opcji SZUKAJ. 1654678[/snapback] ja gdy nie wiem co zrobić robę formata... :mur: ogólnie nawet po oczyszczonym z wirusów/awari dysków nie pomorze nic jak poczciwy format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 http://support.microsoft.com/kb/KB894391/pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Wysłałem Ci instrukcje na pw. Odebrałaś instrukcje :>? Edytowane 17 Września 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 w trakcie odliczania wez: start -> uruchom -> "shutdown -a" (wpisz bez cudzyslowia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 pięknie:) po prostu ze zdalengo kompa przyszlo polecenia zresetowana maszyny. aktualizuj system, zainstaluj antywirus + firewall, (+regulki) a najlepiej wyjac kabel sieciowy , wylaczyc kompa i wyciagnac wtyczkę z prądu ;) powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 ściągnęłam łatke, skanowaam antywirem i z 5 wirusów został jeden, w systemie32--> remon.sys, worus nazywa się Hacktool.Rootkit i ni da się go usunąć:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 jesli sadzisz ze ten plik jest odpowiedzialny za maskowane nieautoryzowanego dostepu, utworz dyskietke startowa pod dos'a i albo za pomoca dosowej wersji antywira, albo manualnie- usun ten plik. powinno pomoc poza tym jesli uzywasz np xp, mozesz zawsze moniotrowac pewne moduły ladowane do systemu, tj. w URUCHOM wpisz msconfig i potwierdz (enter) nastepnie kliknij na zakladke URUCHAMIANIE, i mozesz zaznaczyc / odznaczyc odpowiednie moduły powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 ja gdy nie wiem co zrobić robę formata... :mur: ogólnie nawet po oczyszczonym z wirusów/awari dysków nie pomorze nic jak poczciwy format 1654680[/snapback] idź lepiej na oślą, bo tutaj się do niczego nie nadasz <_< Sylwia, zanim zadasz jakiekolwiek pytanie użyj Szukaj na tym forum oraz http://google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Danio nic nie wnosisz do tematu. Zainstaluj avast za 1 pierwszym razem będzie się pytał czy sprawdzić dysk ;] po dosem i pozwól mu. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 a tak jeszcze z innej beczki pomijajc tego wirusa, nie zmienialas lacza na neostrade/ neostrada dzila podobnie jak ten wirus ;P tkai sam blad hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...