Hondelyk Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Czy do cela II podkręconego z 800 do 1066 wystarczy oryginalny wentylator? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 powinien starczyc, jak nie to na allegro box od celka 1ghz i bedzie super i nie za glosno. chyba kosztuje z 25zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 na moim BOX styka do 1240MHz ale jak jest więcej to jest troche za ciepło. :( A moze dlatego ze nad PROCEM mam zasiłke :)he :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 na moim BOX styka do 1240MHz ale jak jest więcej to jest troche za ciepło. :( A moze dlatego ze nad PROCEM mam zasiłke :)he :DDo 800 sa inne wiatraki w boxach. Takie smieszne malutkie i czarne. Balbym sie na tym puszczac procesor do 1200mhz. Chodzilo mi o taki wlasnie jak w cel1000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja na swojego balerona zarzuciłem Vulcano 6 Cu napięcię na 1.55v i podsczas stresu ma 40C i jest wypas. Jak pożycze od kumpla V7+ to sprubuje go potraktować szyną 150mhz czyli 1200mhz 8O :o 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 a u mnie macie wszystko w opisie nizej.... :) temp w granicach od 26C do max 35C :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja mam mam w swoim athlonie tem 44C czy to za dużo ile wytrzyma procek na takiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja mam mam w swoim athlonie tem 44C czy to za dużo ile wytrzyma procek na takiej. jak na athlona raczej dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja mam mam w swoim athlonie tem 44C czy to za dużo ile wytrzyma procek na takiej. temp. nie jest za duza ile wytrzyma lat?? wystarczajaco dlugo abys zdazyl go zmienic zanim padnie :D temp 44C w stresie czy przy normalnej pracy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...